+36 23 952 994

megjelenítése / elrejtése menü

Dalap EG szürke színű kültéri szellőzőrács a ZEPHIR SIMPLE szobai hővisszanyerő készülékhez

56500

4250622648289

nincs raktáron – rendelésre

23 440 HUF

18 457 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Maximális hőmérséklet 40 °C
Súly 0,32 kg
Méretek Lásd a képen
Szín szürke
Alapanyag polimer bevonatú extrudált alumínium
Telepítés falra
Tanusítvány jel CE
Használat levegőellátáshoz vagy az elhasznált levegő elvezetéséhez
Verzió kültéri

A fémből készült, szürke színű Dalap EG kültéri szellőzőrács a Dalap ZEPHIR SIMPLE és a Dalap ZEPHIR DOUBLE szobai hővisszanyerő készülékekhez készült, melyeknek köszönhetően otthonában csukott ablakok mellett is élvezheti a friss levegőt. A rács megakadályozza az idegen tárgyak bejutását a hővisszanyerő egységbe, és a készülékben kialakult kondenzátum visszaáramlását. Hozzájárul a hővisszanyerő egység általi zaj csökkentéséhez, megjelenésének köszönhetően illik minden típusú épülethez. Egyaránt alkalmazható új épületekben és régebbi házakban.


A Dalap EG fémből készült, kültéri szellőzőrács előnyei

  • védi a hővisszanyerő egységet a károsodás ellen (pl. meggátolja az idegen tárgyak és az esővíz bejutását a készülékbe)
  • a készülékben kialakult kondenzátumot elvezeti a hővisszanyerő készülékből és a homlokzatról
  • szigetelő habban van ellátva, amely zajcsökkentő hatással bír
  • polimer bevonatú extrudált alumíniumból készült
  • kiváló ellenállóképesség a külső hatásokkal szemben
  • letisztult formatervezés
  • egyszerű telepítés


Védi a hővisszanyerő készüléket és csökkenti a zajt

A fémből készült Dalap EG szellőzőrács a Dalap ZEPHIR SIMPLE szobai hővisszanyerő termékcsalád kültéri lezárására szolgál, megakadályozza a csapadék és az 1,5 x 2,5 cm-nél nagyobb idegen tárgyak bejutását az egységbe.

A szellőzőrács alsó részén 4 nyílás található, amelyeken keresztül a kondenzvíz kiáramlik a hővisszanyerő készülékből. A szellőzőrács szigetelőhabbal van felszerelve, amely megakadályozza a készülékben keletkező kondenzátum kiáramlását a homlokzatra, valamint zajcsökkentő hatással bír.


Ellenáll a külső hatások ellen

A kültéri szellőzőrács szürke színű polimer bevonatú, extrudált alumíniumból készült. Ennek köszönhetően rendkívül ellenálló a külső hatásokkal szemben (pl. eső, fagy, napfény) valamint színtartó hatással jeleskedik.


Egyszerű telepítés

A leszerelhető előlap problémamentes telepítést biztosít, melynek köszönhetően könnyen bemérhető a szellőzőrács megfelelő elhelyezése, amely könnyű hozzáférést biztosít a hővisszanyerő egységhez a későbbiekben végzett karbantartások esetén. A Dalap EG szellőzőrács a külső falhoz 4 tipli és csavar segítségével rögzíthető.

Letöltés

Kellékek

11 hasonló termék: