+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Terrakotta színű kültéri szellőzőrács hullám motívummal Dalap ZEPHIR SIMPLE szobai hővisszanyerő készülékhez

56503

4250622648302

nincs raktáron – rendelésre

14 355 HUF

11 303 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Súly 0,12 kg
Használat levegőellátáshoz vagy elszíváshoz
Verzió kültéri
Szín terrakotta
Tanúsítvány jelek CE
Alapanyag nem gyúlékony műanyag
Gyártó Dalap
Méretek Lásd a képen
Telepítés oldalfalra

Kültéri használatra szánt, terrakotta színben pompázó, nem gyúlékony műanyagból készült szellőzőrács Dalap ZEPHIR SIMPLE és SIMPLE DOUBLE szobai hővisszanyerő készülékekhez. A dekoratív, hullám motívumú díszítésnek köszönhetően illik minden típusú épületekhez. Újépítésű és régebbi házaknál egyaránt alkalmazható.

Alkalmazás

A Dalap IG Terracotta 160 a Dalap ZEPHIR SIMPLE vagy a Dalap ZEPHIR SIMPLE DOUBLE szobai hővisszanyerő készülékhez használható kiegészítő elem, amely szellőzés nélkül is friss és egészséges levegőt biztosít otthonába. A kiváló minőségű és kivitelezésű szellőzőrács megakadályozza a közvetlen kültéri légáramlás, a csapadék és az idegen tárgyak bejutását a hővisszanyerő egységbe. Biztosítja a készülékben keletkező kondenzátum elvezetését.

Telepítés

A szellőzőrács rögzítése az oldalfalra nagyon egyszerűen kivitelezhető - a Dalap ZEPHIR SIMPLE hővisszanyerő egység fedőlapjaként telepíthető. A csomag 4 csavart és tiplit is tartalmaz.

Alapanyag

A kültéri szellőzőrács terrakotta színű, nem gyúlékony műanyagból készül. A rács hátsó része tömítéssel van ellátva, amely megakadályozza a kondenzvíz lefolyását az épület homlokzatán. A levehető elülső rész belső része hangszigetelő habbal van felszerelve.  

Letöltés

Kellékek

9 hasonló termék: