+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Fehér kültéri szellőzőrács a Dalap ZEPHIR PRO szobai hővisszanyerő készülékhez

56520

4250622650985

nincs raktáron – rendelésre

27 255 HUF

21 461 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Súly 0,61 kg
Használat levegő elszívására és beszívására
Verzió kültéri
Szín Fehér
Tanúsítvány jelek CE
Alapanyag extrudált alumínium polimer bevonattal
Gyártó Dalap
Méretek Lásd a képen
Telepítés falra szerelhető

Kültéri használatra alumíniumból készült, fehér színű fedőlap a Dalap ZEPHIR PRO beltéri hővisszanyerő készülékhez esztétikus megjelenésének köszönhetően bármely típusú épületre telepíthető. Újépítésű és régebbi házakon egyaránt megálja a helyét. 

Alkalmazás

A Dalap IG WHITE METALL PRO kiegészítő a Dalap ZEPHIR PRO szobai hővisszanyerő készülékhez használható, amely szellőzés nélkül is friss és egészséges levegőt biztosít otthonába. A kiváló minőségű és kivitelezésű szellőzőrács megakadályozza a közvetlen kültéri légáramlás, a csapadék és az idegen tárgyak bejutását a hővisszanyerő egységbe.

Telepítés

A szellőzőrács rögzítése a falra nagyon egyszerű - a Dalap ZEPHIR PRO hővisszanyerő egység fedőlapjaként telepíthető. A csomag 4 csavart és tiplit tartalmaz.

Alapanyag

A kültéri szellőzőrács extrudált alumíniumból készül, fehér színű polimer bevonattal bír. A rács hátsó része tömítéssel van ellátva, amely megakadályozza a kondenzvíz lefolyását az épület homlokzatán. Az elülső rész levehető, belső része hangszigetelő habbal van felszerelve. 

Letöltés

Kellékek

9 hasonló termék: