+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Impregnált, porálló gipszkarton betétes szerelőajtó 200x200 mm

4679

4250622630444

2 db

8 192 HUF

6 450 HUF Áfa nélkül

Adatlap

SzínZöld
Tanúsítvány jelekCE
MéretekAlumínium és gipszkarton
TűzállóságNem
TelepítésA falba és a mennyezetbe
HasználatBeltéri
Tömeg0,77 kg

Termékleírás

A Dalap RDDB ellenőrző ajtó 200x200 mm ,maximális védelemet nyújt a por és a nedvesség ellen. Az ajtó nemcsak gipszkartonhoz, hanem csempe alatt is használható. A keret és az ajtó közötti minimális résnek köszönhetően, és a szivacstömítésnek, nem engedi át a szennyeződést. Az ajtó tökéletesen összeolvad a burkolattal és egyenletes, rés mentes felületet biztosít. A mérőeszközöket, kábeleket csak az ellenőrzéskor vagy javításkor fogja látni. A kényelmes
nyitást és zárást két szilárd csuklópánt és nyomógomb biztosítja, valamint egy alumínium keret garantálja a hosszú élettartamot.

Használat

Ezek a szivacstömítéssel ellátott szervíz ajtók tökéletesen lefedik és lezárják a nyílásokat, megvédve ezzel a poros környezettől például a gázmérőket, a légcsatorna ventilátorokat, a villamos mérőket. A problémamentes telepítéshez univerzális jobb és bal oldali rögzítésük van.

Az ajtót az EN 1026 szerint tesztelték és a 2. kategóriába tartozó légáteresztő képességű.

Összeszerelés

A Dalap RDD 200x200 mm-es ajtó gipszkarton vagy mennyeztre szerelhető. A telepítéshez ragasztó vagy csavar használható. Az ajtó elején fehér gipszkarton lap van szilikonnal ragasztva. A ajtó burkolata zöld impregnált gipszkarton. Csempézhető, tapétázható, egyszerűen felszerelhető csavarral vagy ragasztóval. Annak érdekében, hogy a revíziós ajtó a legdiszkrétebb legyen, helyezze egy síkba a felülettel. – ideális esetben a gipszkartonba, ahol még a csempe nem került fel. Az ajtó mélyebben fog elhelyezkedni, mint a burkolólapok. A revíziós ajtó megfelelő kinyitásához 1 cm-es rést kell hagyni az ellenőrző ajtó és a burkolat között.

Anyag

A belső és külső kereteket alumínium profilok kötik össze, amelyek egymáshoz vannak préselve . A megerősített horganyzott sarkoknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek, a keret és az ajtó közötti rés minimális. A keret és az ajtó között van egy speciális rögzítés, aminek köszönhetően a szervíz ajtó nem emelkedik ki zavaróan a beépített felületből.

Kellékek

9 hasonló termék: