+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Impregnált gipszkarton betétes szerelőajtó, 200x200 mm

4669

4250622630345

2 db

7 661 Ft‎

6 032 Ft‎ Áfa nélkül

Adatlap

SzínZöld
Tanúsítvány jelekCE
MéretekAlumínium és gipszkarton
TűzállóságNem
TelepítésA falba és a mennyezetbe
HasználatBeltéri
Tömeg0,79 kg

Termékleírás

A Dalap RDB 200x200 mm-es nedvességálló szervíz ajtó ideális gipszkarton falba vagy csempe alá. A keret és az ajtó közötti minimális résnek köszönhetően teljesen lefedi a nyílásokat. Az ajtó tökéletesen összeolvad a burkolattal így egyenletes, rés mentes felület biztosít. A mérőeszközöket, kábeleket csak az ellenőrzéskor vagy javításkor fogja látni.
A kényelmes nyitást és zárást két szilárd csuklópánt és nyomógomb biztosítja, valamint a minőségi alumínium keret garantálja a hosszú élettartamot.

Használat

Ez a szervízajtó tökéletesen lefedi a méretazonos nyílásokat, mint pl.:csőventilátor, gázórát, villanyórát vagy hasonlókat. Rögzítése univerzális jobb és bal oldali is lehet.

Összeszerelés

A Dalap RDB 200x200 mm-es szervízajtó ajtó gipszkartonhoz és falhoz is rögzíthető. A telepítéshez ragasztó vagy csavar ajánlott. A ajtó teljes felüleletére amelynek burkolata zöld gipszkarton betét, erre ragasztható a csempe.

Anyag

A belső és külső kereteket alumínium profilok kötik össze, amelyek egymáshoz vannak préselve . A megerősített horganyzott sarkoknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek, a keret és az ajtó közötti rés minimális. Az ajtólap speciális felülete ellenáll a nedvességnek.

Kellékek

9 hasonló termék: