+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Gipszkarton betétes szerelőajtó 200x200 mm

4664

4250622630291

nincs raktáron – rendelésre

7 278 Ft‎

5 731 Ft‎ Áfa nélkül

Adatlap

SzínFehér
Tanúsítvány jelekCE
MéretekAlumínium és gipszkarton
TűzállóságNem
TelepítésA falba és a mennyezetbe
HasználatBeltéri
Tömeg0,79 kg

Termékleírás


A Dalap RD 200x200 mm-es szervíz ajtó ideális gipszkarton falba vagy csempe alá. A keret és az ajtó közötti minimális résnek köszönhetően teljesen lefedi a nyílásokat. Az ajtó tökéletesen összeolvad a burkolattal így egyenletes, rés mentes felület biztosít. A mérőeszközöket, kábeleket csak az ellenőrzéskor vagy javításkor fogja látni. A kényelmes nyitást és zárást két szilárd csuklópánt és nyomógomb biztosítja, valamint a minőségi alumínium keret garantálja a hosszú élettartamot.

Használat

Ez a szervízajtó tökéletesen lefedi a méretazonos nyílásokat, mint pl.: csőventilátor, gázórát, villanyórát vagy hasonlókat. Rögzítése univerzális jobb és bal oldali is lehet.

Összeszerelés

A Dalap RD 200x200 mm-es szervízajtó ajtó gipszkartonhoz és falhoz is rögzíthető. A telepítéshez ragasztó vagy csavar ajánlott. A ajtó teljes felüleletére amelynek burkolata fehér gipszkarton betét, erre ragasztható a csempe.

Anyag

A belső és külső kereteket alumínium profilok kötik össze, amelyek egymáshoz vannak préselve. A megerősített horganyzott sarkoknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek, a keret és az ajtó közötti rés minimális. Az ajtólap speciális felülete ellenáll a nedvességnek.

Kellékek

9 hasonló termék: