+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Dalap GP 100 KNV ASA műanyag szellőzőrács fix zsaluval és karimával, világosszürke, Ø 100 mm

5734

4250622651876

5 db

685 HUF

539 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Átmérő 100 mm
Súly 0,044 kg
Méretek Lásd a képen
Szín világosszürke
Alapanyag ASA műanyag
Tanusítvány jel CE
Verzió fix zsaluval
Gyártó Dalap
Telepítés oldalfalba vagy mennyezetre
Üzemi hőmérséklet -40-től +90-ig °C
Karima Igen
Modell GP 100 KNV ASA GRAY
Alkamazás kültéri és beltéri
Szűkítő NEM

A vízszintes fix zsaluval és karimával felszerelt Dalap KNV Ø 100 mm szellőzőrács (Dalap GP 100 KNV ASA GRAY modelljelölés) kiváló minőségű, ellenálló, világosszürke ASA műanyagból készült. Ezt a szellőzőrácsot a légcsatornák lezárására tervezték. Ezek lehetnek például lakó- és nem lakáscélú helyiségek, mint például fürdőszobák, toalettek, konyhák vagy különféle köz- és ipari épületek.

Dalap KNV Ø 100 mm szellőzőrács előnyei

  • vízszintes fix zsalu, amely lehetővé teszi a folyamatos szellőztetést 
  • kiváló minőségű, ellenálló ASA műanyagból készült, amely ellenáll a magas hőmérsékleteknek (-40 °C-tól + 90 °C-ig), színstabil és könnyen tisztítható 
  • a 100 mm átmérőjű karimának köszönhetően egyszerűen telepíthető – a karimát elegendő behelyezni az azonos méretű, kerek szellőzőcsatornába


A fix zsalu és a karima praktikus párosítása

A Dalap GP 100 KNV ASA szellőzőrács fix zsaluval van felszerelve, ennek köszönhetően folyamatos szellőztetésre alkalmas - bekapcsolt ventilátor mellett intenzív, kikapcsolt állapotban sokkal gyengébb légmozgást biztosít. Így nemcsak családi házakban, hanem raktárakban, gyártócsarnokokban vagy gyárakban is ideális megoldást biztosít. A karimának köszönhetően a szellőzőrács telepítése egyszerűen kivitelezhető.

Fenolmentes tiszta levegő

Számunkra az egészség a legfontosabb, ezért ez a termék is megfelel a FENOLSTOP®  szabványainak. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy a légszállítás során nem kerülnek műanyagokból származó fenolok a levegőbe. A levegőcsere maximális komfortosság és az egészséges környezet megóvása mellett történik.

Letöltés

Kellékek

30 hasonló termék: