+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Magasnyomású ventilátor robbanásveszélyes környezetbe O.ERRE CS 320 4M EX ATEX Ø 200 mm

3622

4250622627888

nincs raktáron – rendelésre

665 730 HUF

524 197 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Légszállítás 720 m³/ó
Statikus nyomás 206 Pa
Teljesítmény 250 W
Fordulat 1400 ford/perc
Áramerősség 1,5 A
Zajszint 61 dB(A)
Védettség IP 55
Maximális hőmérséklet -20 - +60 °C
Átmérő 200 mm
Súly 9,2 kg
Méretek Lásd a képen
Golyóscsapágy IGEN
Tanúsítvány jelek CE
Bekötés 230/50 V/Hz
Verzió Egyfázisú motor

Nagynyomású ventilátor robbanásveszélyes környezetbe O.ERRE CS 320 4M EX ATEX

A O.ERRE CS 320 4M EX ATEX nagyteljesítményű ipari ventilátor robbanás biztos EPP EX tanúsítvánnyal, úgy tervezték, hogy a gáz és levegő keverékét mind a falon keresztül mind hosszabb csővezetéken keresztül elszívja a helyiségből. Ventilátor alkalmas kereskedelmi és ipari létesítmények robbanásveszélyes gázok vagy gőzöket tartalmazó légkörbe, ahol a robbanás veszély fokozott.


O.ERRE CS 320 4M EX ATEX ipari ventilátor előnyei:

 •     Nagynyomású radiális ventilátor hosszú csőszakaszok való elszíváshoz
 •     Alkalmas robbanásveszélyes ipari és kereskedelmi területeken való felhasználásra
 •     Robbanékony gázok, gyúlékony gőzök kialakítására tervezték
 •     Szerkezet acélból a ventilátor lapát pedig alumínium ötvözetből készült
 •     Könnyen szerelhető és csatlakoztatható légcsatornához
 •     CESI által hitelesített ATEX tanusítvány


Felhasználható bevásárlóközpontban úgy, mint egy olajfinomítóban.


A O.ERRE CS 320 4M EX ATEX nagynyomású ipari ventilátor robbanásveszélyes környezetben lévő folyamatos üzemeltetésre van tervezve. Ez a radiális ventilátor mely a szigorú CESI tanúsításon esett át az ATEX irányelv szerint megfelel az ipari és kereskedelmi területek robbanásveszélyes környezetben történő munkavégzésre és oda tervezett berendezésekre vonatkozó biztonsági követelményeknek is.


 A O.ERRE CS 320 4M EX ATEX speciális 250 W-os ventilátor ezért alkalmas ugyanúgy mind normál működésre, például bevásárlóközpontok, mélygarázsok, festékboltok, műhelyek és raktárak. Mind speciális környezetben ahol esetleges géphiba esetén a ventilátor találkozhat a levegőben gyúlékony-robbanékony anyaggal a légkörben, például gyárak, finomítók, vagy egyéb ipari létesítményekben.

A ventilátor nem alkalmazható földalatti bányákban és számos földalatti létesítményekben, ahol előfordulhat robbanásveszélyes bányászati gázok.


Ellenáll a robbanásveszélyes gázoknak az ATEX irányelv alapjánO.ERRE CS 320 4M EX ATEX magasnyomású turbina ellenáll a robbanás veszélyes gázoknak, ATEX szabvány szerint 2014/34/EU jelölés II 2G c IIB+H2 T4 melynek jelölései a következőket jelenti:

 

 •     A készülékhez tartozó csoport II, 2, kategória mindenre használható a bányászaton kívül csak zóna 1 és zóna 2- be is használható, élettartama, kb.: 10-1000 óra / év.
 •     A ventilátor G típusú, robbanásveszélyes légkörben való használatra tervezték, amely gáz vagy köd keveréke, de nem porral keveredve.
 •     A „c” betű azt jelenti, hogy a nem elektromos eszköz védettségét biztos kialakítással.
 •     Gázcsoport IIB + H2 jelentése a légkör esetleges hidrogénatom, formaldehid, etilén és egyéb gázok, IIA robbanási csoport magában foglalja például az aceton, etanol propán, bután, benzol, ammónia, metil benzol.
 •     T4 jelentése a maximális felületi hőmérséklet legyen <135°C-on.


Tanúsítvánnyal rendelkező konstrukció még extrém körülmények között is.


A nagynyomású radiális ventilátor O.ERRE CS 320 4M EX ATEX, átmérője 200 mm megfelel a robbanás veszélyes környezetben való követelményeknek. A ventilátor mind mechanikus mind elektromos részét a CESI tesztelte és tanúsította. Az idegen tárgyak és folyadék elleni védelme IP55

A külső burkolat acéllemezből készült és epoxi alapú fekete korrózió gátló védelemmel kezelve. A ventilátor lapátok alumíniumötvözetből készülnek, statikusan és dinamikusan kiegyensúlyozott. Az áramló levegő hőmérséklete nem haladhatja meg 60 °C.

O.ERRE CS 320 4M EX ATEX maximális statikus nyomása 206 PA ezért elsősorban a levegő és robbanásveszélyes gáznemű vegyületek elszívására tervezték, nagyobb nyomást igénylő hosszabb csővezetéken keresztül. A nagy nyomásnak köszönhetően, nemcsak hosszabb egyenes légcsatornákon keresztüli elszívásra, hanem közepes hosszúságú több csőtoldóval rendelkező csöveknél is tökéletesen alkalmazható.

Egyszerű telepítés és csatlakozás csővezetékhez

A négyzet alakú telepítő keretnek és golyóscsapágyaknak köszönhetően nemcsak falra vagy mennyezetre telepítheti, hanem minden alapvetően kellő szilárdságú anyagra bármilyen tengelyirányban. A ventilátor szívó oldalán kerek karima található.


A ventilátor egyfázisú kétpólusú motorral van szerelve, a villany hálózatra való bekötést csak szakképzett személy végezheti a szabványoknak megfelelően.
 

Több változatban kapható a ventilátorból motor típusától és átmérőjétől függően
A O.ERRE CS 320 4M EX ATEX 400 V-os ventilátorok háromfázisú motorral 180,200,250,315,355 és 400 mm változatban kaphatók. A ventilátorok maximális statikus nyomása 157-től 1030 Pa.

Az egyfázisú 230V ventilátort 180 és 200 mm átmérőben forgalmazzuk.Kellékek

6 hasonló termék: