+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Szigetelés 45° könyökidomra Ø 100 mm

5002

4250622648852

2 db

1 315 HUF

1 035 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Súly0,06 kg
SzínFehér
Alapanyagpolisztirol EPS
GyártóDalap
Méreteklásd a fotón
Max hőmérséklet-25 és +50 °C
Telepítéslégtechnikai könyökidomra
Átmérő100 mm
Használatműanyag könyökidomok szigetelésére

A szigetelés 45° műanyag könyökidomra Ø 100 mm alkalmas, ahol fennáll a nagy hőmérsékletkülömség veszélye és ezáltal a párásodás. A szigetelés magas szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, megakadályozza a kondenzvíz képződését a csövekben és nagyon könnyű. Ezenkívül megvédi a csővezetéket a sérülésektől és csökkentheti a csővezetékben fellépő zajt. A szigetelés esztétikus megjelenésű, egészségre káros hatása nincs és újrahasznosítható. 
 
A szigetelés fantasztikus előnye, hogy fehér színű, amely biztosítja a diszkrét megjelenést, felettébb olyan helyeken ahol ez szükség van arra, hogy minimalizálódjon a légcsővezeték láthatósága és szigetelése.  

Telepítés 

A szigetelés két részből áll, így könnyen szétszedhető. Az elemet belehelyezzük az egyik részbe, a utánna pedig a másikkal lezárjuk azt. A szigetelés beépített zárakkal rendelkezik, így tökéletesen illeszkednek egymáshoz.  

Alapanyag  

A szigetelés kiváló minőségű EPS polisztirolból készül. A szigetelés vastagsága 20 mm. 

Használat  

A Dalap EPS szigetelés 45° műanyag könyökidomra Ø 100 mm alkalmas. A szigetelés alkalmazható háztartásokban és ipari területeken egyaránt. A szigetelés használata univerzális, nem kizárólag légcsatornák szigetelésére használható.

Letöltés

Kellékek