+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Master DFX 20 hordozható professzionális ventilátor csővezeték csatlakoztatásának lehetőségével

MDFX20

8053670894396

nincs raktáron – rendelésre

98 900 HUF

77 874 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Sebességek száma 2
Szín sárga - fekete
Feszültség 230 V
Frekvencia 50 Hz
Tanúsítvány jelek CE
Védettség IP44
Teljesítmény 195 / 285 W
Gyártó Master
Méretek 525 x 320 x 550 mm
Átmérő 40 cm
Légszállítás 5430 / 6450 m/ó
Tömeg 12,6 kg
Lapátok színe fekete

A Master DFX 20 professzionális műanyag ventilátor stabil kivitelezésű és variábilis tulajdonságokkal bír. Ha olyan készüléket keres, amely segít a helyiségek kiszárításában, hűtésével és fűtésével, akkor ez a megfelelő készülék az Ön számára. A készülék megfelelő légáramlást biztosít olyan helyiségekben, ahol pl. a felesleges nedvességet kell elvezetni, vagy a légáramlás javítása a cél. Nagyobb légterek, pl. mosodák, raktárak, építkezések, éttermek, csarnokok, üvegházak, farmok stb. szellőztetésére is alkalmazható.

A ventilátor praktikus fogantyúval van ellátva, így könnyen mozgatható, áthelyezhető. A felépítése lehetővé teszi a rakásolást - több ventilátor (max. 3) egymásra helyezését, így helyet takarít meg. A készülékek egymást után való elhelyezésével pedig növelheti a statikus nyomást. A ventilátorhoz flexibilis csővezeték is csatlakoztatható, további előnye a 8 különféle pozíció, amelybe tetszés szerint állítható.

A DFX 20 ventilátor legnagyobb előnye a külső aljzat és az üzemóra számláló. A padlóventilátor teljesítménye 6450 m3/óra, ennek megfelelően közepes méretű helyiségekhez egyaránt alkalmazható. A készülék problémamentes mozgatását és elhelyezését a ventilátor tetején található fogantyú.

A Master DFX 20 padlóventilátor előnyei:

  • stabil és ellenálló konstrukció
  • nagy légszállítás – akár 6450 m3/óra
  • üzemóra számláló
  • 2 sebességi fokozat
  • 8 különböző pozícióba állítható
  • a fogantyú segítségével könnyen mozgatható és áthelyezhető
  • külső aljzattal rendelkezik
  • hosszú élettartammal bír, bel- és kültéren egyaránt használható
  • helyiségek kiszárítására, fűtésére és hűtésére is alkalmazható
  • használható pl. építkezéseken, farmokon, raktárokban, mosodákban, éttermekben, üvegházakban stb. 

A MASTER márka neve, mára egyet jelent a prémium kategóriás minőséggel, ami a gyártó szolgáltatásaira is kiterjed. Vásárlás után mostantól az 1 év garancia mellett, további 2 év korlátozott garancia is jár, amihez csak regisztrálni kell a terméket.

Hogyan érvényesíthető a 3 éves korlátozott garancia? Az érvényesítési feltételek elolvasása után, a vásárlási bizonylattal regisztrálni kell a terméket, a vásárlást követő 30 napon belül, ezen az oldalon: http://www.holegfuvo.com/3yearswarranty,9.html.

Regisztráció után minden felhasználó jogosult a második és harmadik évben, a kijelölt alkatrészek díjmentes beszerzésére a hivatalos szerviztől. Az oldalon lévő listán egyszerűen ellenőrizhető, mely alkatrészekre érvényes a 3 éves garancia.

Érdemes a fenti linket beépíteni a weboldaladba, hogy a végfelhasználók könnyedén megtalálják, és érvényesíteni tudják a garanciát.

12 hasonló termék: