+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Master DF 36 P keringető padló ventilátor, Ø 50 cm, 2 gyorsasági fokozattal

MDF36P

5904542925386

nincs raktáron – rendelésre

179 990 HUF

141 724 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Sebességek száma 2
Szín sárga - fekete
Feszültség 230 V
Frekvencia 50 Hz
Tanúsítvány jelek CE
Védettség IP 20
Teljesítmény 392 / 412 W
Gyártó Master
Méretek 1030 x 380 x 1100 mm
Átmérő 90 cm
Légszállítás 13 200 m/ó
Tömeg 41 kg
Zajszint 80 dB(A)

Javítsa a légáramlást a 90 cm átmérőjű Master DF 36 P padlóventilátorral, amely 360 ° -ban elfordítható mindkét irányba, így pontosan úgy állíthatja be a levegő áramlását, ahogy szüksége van rá. Tökéletesen elősegíti a levegő áramlását a helyiség hűtésénél, de segít a párás és nedves helyiség kiszárításában, felfűtésében vagy páramentesítésében is.

A ventilátor komfortosan vezérelhető és áthelyezhető. A dőlésszög nagy flexibilitásának köszönhetően az eredmény mindig kiváló. A Master DF 36 P padlóventilátor nagy teljesítményű, akár 412 W-os motorral van felszerelve, maximális légszállítás (légáramlás) 13200 m3/óra mellett. A ventilátor teljesítménye 2 fokozatban állítható az alacsony fordulatszámtól egészen a maximális teljesítményig. 

A maximális biztonság érdekében a ventilátor lapátjait szilárd fémrács védi, így biztonságban érezheti megát, nem áll fenn a sérülés veszélye. A ventilátor mutatós, sárga-fekete színben pompázik.

A Master DF 36 P padlóventilátor előnyei:

  • a levegő áramlása bármely irányba állítható
  • 360 ° -ban, vízszintesen és függőlegesen egyaránt forgatható
  • a hosszabb időtállóság érdekében külső felülete porszórt technológiával van kezelve 

A sokoldalúságának köszönhetően a ventilátor kiválóan alkalmazható műhelyekben, raktárakban, gyárakban, vendéglátó egységekben, borospincékben, valamint az építőiparban az épületek pára- és nedvesség elvezetésére. Egyaránt alkalmas nedves vagy elárasztott helyiségek és nedves padló vagy szőnyeg szárítására. 

A MASTER márka neve, mára egyet jelent a prémium kategóriás minőséggel, ami a gyártó szolgáltatásaira is kiterjed. Vásárlás után mostantól az 1 év garancia mellett, további 2 év korlátozott garancia is jár, amihez csak regisztrálni kell a terméket.

Hogyan érvényesíthető a 3 éves korlátozott garancia? Az érvényesítési feltételek elolvasása után, a vásárlási bizonylattal regisztrálni kell a terméket, a vásárlást követő 30 napon belül, ezen az oldalon: http://www.holegfuvo.com/3yearswarranty,9.html.

Regisztráció után minden felhasználó jogosult a második és harmadik évben, a kijelölt alkatrészek díjmentes beszerzésére a hivatalos szerviztől. Az oldalon lévő listán egyszerűen ellenőrizhető, mely alkatrészekre érvényes a 3 éves garancia.

Érdemes a fenti linket beépíteni a weboldaladba, hogy a végfelhasználók könnyedén megtalálják, és érvényesíteni tudják a garanciát.

12 hasonló termék: