+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Master DH 752 professzionális és kompakt páramentesítő készülék, 350 m3/óra, 46,7 l / 24 óra

MDH752

5904542924747

nincs raktáron – rendelésre

284 900 HUF

224 331 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Szín sárga - fekete
Feszültség 230 V
Tanúsítvány jelek CE
Teljesítmény 900 W
Méretek 580 x 422 x 820 mm
Max hőmérséklet 5 - 35 °C
Légszállítás 350 m³/ó
Hangnyomás (zaj) 52 dB
Használat ipari (épületek, csarnokok, raktárak, stb.)
Tömeg 30 kg
A helyiség mérete 700 m3
Páratartalom-tartomány 20 - 90 %
Hűtőfolyadék R407C
Kompresszor rotácios
Tározó kapacitás 5,7 l

A kompakt kivitelű Master DH 752 professzionális páramentesítő készülék minőségi fémszerkezettel, hosszú élettartammal és nagy ellenállóképességgel bír. Tökéletes fegyver a nedvesség elleni küzdelemben. A méretéhez képest szolid, 46,7 l/ 24 óra páramentesítő kapacitással és 350 m3/óra légszállítással bír. A készülék alkalmazása kb. 701 m méretű helyiségekben ajánlo fvtt. A maximális teljesítménye mellett az üzemelés halk, mindössze 52 dB.

A kompakt méretének köszönhetően, könnyen elhelyezhető szinte bármely helyiségben, a készülék fehér színű kivitelezése összeolvad a helyiség megjelenésével. A készülék segít a nedvesség eltávolításában (pl. kisebb raktárból, irodákból, könyvesboltból, üzletekből, családi házakból, garázsokból és felfestésnél az építkezéseken stb.) - megakadályozza a penész képződését, amely légúti és egyéb betegségek kialakulásához vezethet.

A készülék vitathatatlan előnye az integrált higrosztát (páratartalom érzékelő) és a légszűrő. A víztartály mérete 5,7 l, a készülék automatikus kikapcsol, ha a víztartály megtelik. A páramentesítő folyamatos üzembehelyezésre alkalmas. Alacsony súlyának köszönhetően az áthelyezése és mozgatása könnyen kivitelezhető. 

Ha szüksége van segítségre az árvizek okozta károk eltávolításában, a Master DH 752 páramentesítő készülék 280 m3-es területekre alkalmazható.

A Master DH 752 páramentesítő készülék előnyei:

 • nagy teljesítményű páramentesítés
 • hosszú élettartammal bíró, ellenálló és erős burkolat
 • egyszerű kezelhetőség, mozgatás és áthelyezés
 • beépített higrosztát (páratartalom érzékelő)
 • folyamatos, akár 24 órán át tartó üzemelés
 • nagyméretű (5,7l) kondenzvíztartály automata telítettségjelzővel
 • kiegészíthető kondenzvíz elvezető csővezetékkel 
 • gyors és automatikus leolvasztás meleg gáz segítségével
 • üzemidő számláló
 • légszűrő
 • zökkenőmentes telepítés egymás fölé megkönnyíti a tárolást 

Professzionális PÁRÁTLANÍTÓ BERENDEZÉS

A MASTER márka neve, mára egyet jelent a prémium kategóriás minőséggel, ami a gyártó szolgáltatásaira is kiterjed. Vásárlás után mostantól az 1 év garancia mellett, további 2 év korlátozott garancia is jár, amihez csak regisztrálni kell a terméket.

Master_Garancia

Hogyan érvényesíthető a 3 éves korlátozott garancia? Az érvényesítési feltételek elolvasása után, a vásárlási bizonylattal regisztrálni kell a terméket, a vásárlást követő 30 napon belül, ezen az oldalon: http://www.holegfuvo.com/3yearswarranty,9.html.
 
Regisztráció után minden felhasználó jogosult a második és harmadik évben, a kijelölt alkatrészek díjmentes beszerzésére a hivatalos szerviztől. Az oldalon lévő listán egyszerűen ellenőrizhető, mely alkatrészekre érvényes a 3 éves garancia.
 
Érdemes a fenti linket beépíteni a weboldaladba, hogy a végfelhasználók könnyedén megtalálják, és érvényesíteni tudják a garanciát.

Kellékek

12 hasonló termék: