+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

ARIEL M41 ventilátor párásítóval és távirányítóval

ARAM41

8004032110555

nincs raktáron – rendelésre

59 990 HUF

47 236 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Légszállítás 4110 m3 / óra
Teljesítmény 90 W
Zajszint 54 dB
Feszültség 230 V
Frenkevcia 50 Hz
Átmérő 400 mm
Súly 5,5 kg
Méretek 45 x 39 x 122 mm
Szín Fekete-fehér
Sebességek száma 3
Tanusítvány jel CE
Használat Beltéri
Kellékek Távvezérlő
Verzió párásítóval
Vezérlés LCD kijelző
Állítható idő 7,5 óra
Időzítővel Igen
Tározó kapacitás 3 l
Víztartály IGEN
Oszcilláció IGEN

Keres valamit, ami többet tud, mint egy sima hétköznapi ventilátor? Szenved a forró, száraz levegőtől? Szinte lélegezni, aludni sem tud? Az Ardes ARIEL M41 többfunkciós álló ventilátor víz permetet bocsát ki, mely a levegő keringtetése mellett még jobban gondoskodik a helyiség gyors lehűtéséről, így gyorsan fellélegezhet. Ennek eredményeként az egészséges friss levegő optimális relatív páratartalommal rendelkezik, amely az ionizátornak köszönhetően teljesen megtisztított. Higgye el meleg nyári napokon hű társa lesz majd.

Az Ardes ARIEL M41 padlóventilátor előnyei:

  • Hidratálja és felfrissíti a levegőt
  • Háromfokozatú ventilátor automatikus légáramlás funkcióval
  • Állítható vízpára a különböző hűtési és párásítási sebességekhez
  • Érintőpaneles vezérlés
  • Távirányító, mely 5 méterig érzékel
  • Kikapcsolási időzítő max. 7,5 óra
  • Vízszintes oszcilláció és könnyű dönthető beállítás
  • Víztartály

Könnyen csatlakoztatható, karbantartható és tiszta

Könnyen alkalmazkodik és megfelel a legmagasabb elvárásoknak is
A ventilátornak három fokozata van (alacsony, közepes és magas), amelyek a kijelzőn jelennek meg. A készülékbe programoztak még 3 különleges módot (normál, természetes, és alvás) mely még szélesebb körű felhasználási területet biztosít.

A „természetes szellő” üzemmódban a ventilátor a lágy, simogató nyári szellőt imitálja. Alvó módban a teljes keringtetési sebesség folyamatosan csökken, ezáltal nem zavarva Önt a nyugodt alvásban. Az alvó üzemmód ideális, mivel kombinálható az időzítővel, amely egy meghatározott idő után kikapcsolja a ventilátort. Az idő legfeljebb 7,5 óra lehet.
A módok, a természetes szellő és az alvásmód teljesen automatikusak, ezért itt a sebességeket nem tudja beállítani. Amennyiben készülékét normál ventilátorként használja, lehetősége van az összes fokozat irányítására, ahogy Önnek a legkedvezőbb.

A ventilátor forgó mozgása


Az Ardes ARIEL M41 ventilátor, ellenálló ABS műanyagból készült, görgőkkel van felszerelve a könnyű mozgáshoz. Az állványszerkezet lehetővé teszi a ventilátor vízszintes oszcillációját és a függőleges dőlésszög beállítását.

Párásított, friss levegő

A multifunkcionális padlóventilátor fontos része a párásító, amely nemcsak hidratálja a levegőt, hanem ezáltal természetesen lehűti. A légáramláshoz hasonlóan a vízpára intenzitása (alacsony, közepes és magas) is szabályozható. Ezeket a lépéseket a kijelzőn egy, két vagy három különböző méretű felhő ikon jelzi.

A víztartály praktikus leeresztővel van ellátva a fel nem használt víz könnyű eltávolításához, és a karbantartásához. A párásító elindításakor a ventilátor testén kék fény világít, jelezve, hogy a tartályban elég víz van. Amikor a víz kifogyóban van a jelzőfény vörösre vált.

Távirányító sok nagyszerű funkcióval


Ez a modern padlóventilátor érintőpanellel van ellátva. A funkció indikátorok megjelennek rajta. Az eszközt akár 5 méteres távvezérléssel is kezelheti.

30 hasonló termék: