+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Energiatakarékos Vents PSS 102 napelemes ventilátor

9230

4824032017074

4 db

17 975 Ft‎

14 154 Ft‎ Áfa nélkül

Adatlap

SzínFehér
Feszültség9 - 18 V
Tanúsítvány jelekCE
MéretekLásd a képen
TűzállóságNem
Átmérő100 mm
Légszállítás3 - 20 m³/h
Fordulat1390 - 2490 ford/perc
HasználatBeltéri és kültéri
ÁramforrásNapelem

KONSTRUKCIÓJA

A Vents PSS 102 egy olcsó önműködő berendezés, mely jobb légmozgást biztosít a normál szellőztetéssel szemben. Speciális kialakítása révén jól szabályozható a légmozgás, nyitni és teljesen bezárni is lehetséges a lamellákat a ventilátor belsejében. A légáramlás irányát könnyen cserélhetjük a motor megfordításával.

HASZNÁLATA

A ventilátor lehetővé teszi a tiszta levegő áramlását, annélkül, hogy por, zaj vagy pollen kerülne be vele együtt. Kézileg nyitható és zárható nyílás.

TELEPÍTÉSE

A ventilátort lakása vagy háza napos oldalára telepítse kívülről.  

FELSZERELTSÉGE

A napelem 9-18V-ot termel a motor meghajtására. Teljesítménye a napsugarak intenzitásától függ. Napsugarak hiánya esetén passzív szellőztetőként szolgál.

DESIGN

A ventilátor két légbeömlő nyilásból és teleszkópos csővezetékből áll. A belső légbeömlő minőségi ABS műanyagból készült, és G3-as osztályú porfilterrel rendelkezik. A beömlő mögött található a motor, mely áramoltatja a levegőt. A beépített mechanizmus lehetővé teszi az áramló levegő mennyiségének szabályozását. A teleszkópos PVC csővezeték hossza javítható. A külső légbeömlő UV védelemmel ellátott ABS műanyagból készült. A napelem a készülék külső oldalára van telepítve.

LÉGÁRAMLÁS

A belső legbeömlőn lévő lapátokkal kiválóan lehet szabályozni a légmozgás intenzitását.

3 hasonló termék: