+36 23 952 994

megjelenítése / elrejtése menü

Dalap 317 műanyag excentrikus szűkítő idom kerek csővezetékekhez Ø 125 / 150 mm

317

4250622649026

nincs raktáron – rendelésre

875 HUF

689 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Használat a csővezetés átmérőjének módosítása
Szín Fehér
Alapanyag ABS műanyag
Gyártó Dalap
Méretek Lásd a képen
Telepítés csővezetékbe
Átmérő 125 / 150 mm
Üzemi hőmérséklet -25-tól +50-ig

A Dalap 317 excentrikus szűkítő idom a 125 mm és 150 mm átmérőjű légcsatorna csővezetékének csatlakoztatására szolgál. Kompatibilis az adott átmérőjű műanyag merev és rugalmas, valamint a rugalmas alumínium csővezetékekkel.

Egy síkba csatlakoztat

Az excentrikus kivitelezésnek köszönhetően a szűkítő idom különösen hasznos olyan esetekben, amikor két különböző átmérőjű csővezetéket kell összekötni, és mindkettőt sík felületre kell rögzíteni (pl. oldalfal, mennyezet, padló). A szűkítő idomnak akkor is hasznát veszi, ha olyan légcsatornákat kell összekötni, amelyek egymáshoz képest nem teljesen tengelyirányúak.

Egyszerű telepítés szerszámok nélkül

A szűkítő idom telepítése nagyon egyszerű, szerszámokra használatára sincs szükség: csak bele kell csúsztatni a légcsatornába. A szűkítő idom és a csővezeték közötti esetleges tömítetlenség műanyag ragasztószalaggal korrigálható. Amennyiben a szűkítő idomhoz rugalmas csővezetéket szeretne csatlakoztatni, javasoljuk a fém rögzítőbilincs alkalmazását. 

Ellenálló és biztonságos műanyagból

A szűkítő idom ellenálló, színstabil fehér ABS műanyagból készül. A FENOLSTOP® technológiának köszönhetően ez a termék teljes mértékben egészségbarát műanyagból készült, finomított mechanikai tulajdonságokkal bír. A szűkítő idom -25 °C és +50 °C közötti hőmérsékletek közötti tartományban alkalmazható.

Letöltés

Kellékek

12 hasonló termék: