+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Műanyag kondenzvízgyűjtő Ø 150 mm párakicsapódás elvezetésére a csővezetékekből

496

4250622647701

2 db

8 605 HUF

6 776 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Súly 0,25 kg
Szín Fehér
Alapanyag Műanyag ABS
Gyártó Dalap
Méretek Lásd a képen
Max hőmérséklet -20 és +50 °C
Telepítés Légtechnikai csövekbe
Átmérő 150 mm
Használat Kondenzvíz elvezetéshez

A kondenzvíz gyűjtő a Ø 150 mm szellőzőcső rendszer belsejében kicsapódott pára elvezetésére szolgál. Ez a jelenség különösképpen azokon a helyeken jellemző, ahol nagy a hőmérséklet különbség.

Például konyhai elszívás esetén mikor az elszívott levegő fűtetlen tetőtéren keresztül történik, nem elegendő csak a cső szigetelése, mert a hideg meleg levegő találkozáskor mindenképpen kondenzvíz fog kialakulni. Ebben az esetben mindenképpen azt javasoljuk, hogy a Dalap KA 150 mm átmérőjű kondenzvíz gyűjtőt szerelje be. Ez a rendszerelem összegyűjti a kondenzvizet, amelyet később elvezet. Ha a szellőzőrendszer megköveteli, akkor akár több gyűjtőt is elhelyezhet egy rendszeren belül.

A kondenzvizgyüjtőn G ¼” menet található. A beszerelés megkönnyítése érdekében a kondenzvíz gyűjtőhöz 90° könyökkel adjuk, amelyhez egy 8 mm átmérőjű tömlő csatlakoztatható. 

Minőségi műanyagból készül, amely ellenáll az UV sugaraknak, ezzel garantálja a hosszú élettartamot.

A telepítése nagyon egyszerű, nincs szükség hozzá bonyolult eszközökre. Egyszerűen csak illessze be a kondenzvíz gyűjtőt a Ø 150 csővezetékbe, majd rögzítse ragasztószalaggal vagy szilikonnal.

Letöltés

Kellékek

3 hasonló termék: