+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Mobil léghűtő Tristar AT-5450 távirányítóval

TR5450

8713016008800

3 db

41 710 HUF

32 843 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Légszállítás 928 m3/ó
Súly 6,4 kg
Sebességek száma 3
Szín fehér - szürke
Feszültség 230 V
Frekvencia 50 Hz
Tanúsítvány jelek CE
Teljesítmény 70 W
Gyártó Tristar
Zajszint 63,1 dB
Vezérlés távszabályzó és kézi

A levegő hőmérséklete túl meleg, és a légkondicionálás költsége túl magas? A mobil léghűtő Tristar AT-5450 tökéletes megoldás az Ön számára! A léghűtő nem szárítja a levegőt, hanem hideg vizet használ a levegő lehűtéséhez, és frissítő szellővel látja el otthonát.

A Tristar AT-5450 mobil léghűtő főbb előnyei:

  • távirányító a kényelmes működtetéshez
  • Időzítő beállítható 8 óra időtartamig
  • 3 különböző hűtési mód: normál, természetes szellő, alvásmód
  • víztartály kapacitása 4,5 l
  • a görgők és a kerekek a fékkel zökkenőmentesen mozognak
  • maximális zajszint 63,1 dB(A)
  • kapcsoló az oszcillációhoz

Hideg vízzel hűti a levegőt

Töltse fel a 4,5 literes tartályt vízzel, majd válasszon egyet a három különböző beállítási lehetőség közül. Minél hidegebb a víz a tartályban, annál intenzívebb lesz a hűtés. Biztosan ismeri a forró nyári éjszakákat, amikor nem tud aludni, és csak forgolódik a melegtől. Ez a léghűtő kellemesen csökkenti a hőmérsékletet, így semmi nem akadályozza meg a zavartalan alvást, pihenést.

Könnyen telepíthető

A Tristar AT-5450 mobil léghűtő nagy előnye, hogy kifelé nem termel meleg levegőt. Tehát nem kell küzdenie a forró levegő elvezetésével, vagy a falat megbontania. A léghűtő könnyen mozgatható a masszív görgőknek köszönhetően. Mindössze annyit kell tennie, hogy oda helyezi abba a helyiségbe, ahol használni kívánja a léghűtőt, ezt a görgők és a kerekek a fékkel zökkenőmentesen biztosítják, töltse fel a tartályt vízzel, és csatlakoztassa a villamos energiához.

Energiatakarékos és automatikus kikapcsolás időzítővel

Nagyon hasznos funkció az időzítő, amely 1 és 8 óra között állítható be, egy meghatározott idő elteltével a léghűtő automatikusan kikapcsol. Használja például éjjel. Az elektromos áram megtakarítása a légkondicionáláshoz képest jelentős, a fogyasztás csak 70 W.

Stopp a száraz levegőnek

A helyiségek hűtéséhez csak a hideg vizet felhasználva működik a készülék. Éppen ezért a víz kellemesen hidratálja a levegőt, és így védi az arc, orrüregeket a kiszáradástól, ezért alkalmas a száraz levegő által okozott légúti problémákban szenvedők számára is.

Letöltés

30 hasonló termék: