+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Konnektorba dugható fűtőventilátor Tristar KA-5084 időzítővel 400 W

TR5084

8713016089656

2 db

7 275 HUF

5 728 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Teljesítmény 400 W
Szín fehér-fekete
Tanusítvány jel CE
Tűzállóság Igen
Használat Beltéri
Áramellátás 230 V
Szabályozás 2 sebesség
Maximális teljesítmény 400 W
Hőbiztosíték Igen
Állítható idő Van
Vezérlés Kézi
Állítható idő Ano
Időzítővel Igen
Termosztáttal Igen
Oszcilláció Nem

Fázik az irodában vagy otthon pihenés közben? Ilyen esetekre van egy praktikus mini hősugárzónk a Tristar KA-5084 konnektor aljzatba, 12 órás időzítővel és termosztáttal. A maximum 400 W teljesítményével rövid idő alatt és irányítottan élvezheti a meleget.

Tristar KA-5084 mini hősugárzó előnyei:

  • 12 órás időzítő
  • kompakt méret, közvetlenül konnektor aljzatba
  • állítható termosztát
  • maximális teljesítmény 400 W
  • biztonságos, túl melegedés elleni védelem
  • kiváló minőségű kerámia fűtőtest

Kicsi és hatékony

A Tristar KA-5084 mini hősugárzó kerámia fűtőbetétel van szerelve a hagyományos hősugárzókkal szemben. Klasszikus ventilátor üzemmóddal is rendelkezik, mely során a friss levegőt fújja, csak fűtés nélkül. A kicsi mérete és praktikus pulg-in használata teszi ideálissá akár otthon akár nyaralás során. A fűtőtestet a falon vízszintes helyzetben való használatra terveztek, konnektorba csatlakoztatható.

Praktikum és maximális kényelem

Az időzítő funkciónak köszönhetően nyugodtan tudja használni a készüléket és koncentrálhat munkájára, hobbijára. A hősugárzó kikapcsol egy beállított idő után, ami akár 12 óra is lehet. Alvás előtt kapcsolja be a hősugárzót és állítsa be az időzítőt és ezzel biztosítva a nyugodt békés alvást, hogy a fűtőegység automatikusan kikapcsol a beállított idő elteltével. A beépített termosztát segítségével könnyedén beállítható a kívánt hőmérséklet. A fűtőtest túlmelegedése miatt sem kell aggódni. A készülék kikapcsol, amint eléri a maximális hőmérsékletet, ami már kritikus lehet.

30 hasonló termék: