+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Modern Q alakú padlóventilátor ezüst

BST1300

0802322000610

2 db

59 990 HUF

47 236 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Légszállítás2400 m³/óra
Teljesítmény40 W
ZajszintMax. 55 dB
Feszültség230 V
Frenkevcia50 Hz
Súly4 kg
Méretek430 x 360 x 150 mm
SzínEzüst
Tanusítvány jelCE
HasználatBeltéri
Szabályozás3 sebesség
Helyiség mérete35 m²-ig

Szeretne kellemes levegőjű, nyáron is hűvös helyiségben dolgozni, vagy pihenni? Ugyanakkor nem akarja, hogy a légkondicionálótól folyton fájjon a torka, és a csúnya műanyag szellőzőnyílásokat sem szeretné bámulni a plafonon? A munkahelyi és otthoni környezetben ez a hitech Q alakú padlóventilátor tökéletes megoldás.

Ez a szimpla nevű "Q" ventilátor első pillantásra tényleg egy repülőgép hajtóművére hasonlít. A svájci tervező, Carlo Borero védjegye, a Q betű, az Ő keze munkáját dicséri ez a modern, 21. századi letisztult forma. Szerencsére nem csak a designja, hanem a teljesítménye is egyedülálló.  A ventilátor lelke minőségi acélból és alumíniumból készült.

Kiváló konstrukciójának köszönhetően páratlan teljesítményt nyújt, kielégíti a felhasználók igényeit a könnyű kezelhetőség, karbantarthatóság szempontjából is.

A "Q" padlóventilátor nagyobb teljesítményt produkál, mint a versenytársai a piacon, akár 2400 m³ / óra légszállításra is képes. Még 40 m²-es helyiségekben is tökéletesen keringteti a levegőt. Nagy irodákba, konferenciatermekbe, és tágas életterekbe is alkalmas.

A kiváló minőségű anyagok felhasználása, a precíz kivitelezés, szintén Q mellett szól. Legmélyebb álmából sem fogja Önt felzavarni, hiszen ilyen nagy fokozat esetén is a zajszint 41 és 58 dB között van (a kiválasztott sebességtől függően).

A ventilátor fejlesztésében a legnagyobb hangsúlyt a funkcionalitás és a könnyű karbantarthatóság jelentette. Annak érdekében, hogy tökéletesen tisztán tudja tartani a készüléket a szennyeződésektől, egyszerűen csak távolítsa el a hátsó védőrácsot.

Inspirálódás a repülőgép gyártásból

Kinézete egy repülőgép turbináját juttatja eszébe? Igaza van, a tervezője, a svájci Carlo Borerot pontosan a fejlődés, a 21. századi innováció inspirálta. Az eredmény egy egyedülálló design, amelyet a világ más ventilátorai meg sem közelítenek. Melyikünk ne szeretne kitűnni a tömegből?

Luxus minden csavarban

Végre nevetve maga mögött hagyhatja, elfelejtheti a legtöbb forgalmazó által kínált olcsó, silány műanyag termékeket. Stadler Form Q-ja csak kiváló minőségű anyagokból, például rozsdamentes acélból és alumíniumból készültek. Ez természetesen azt jelenti, hogy a ventilátor sokkal hosszabb élettartamú, és szebben kidolgozott.

Lélegzetelállító teljesítmény

A Q padló ventilátor nagy teljesítménnyel keveset fogyaszt, így energiatakarékos. Három sebességfokozata közül a legmagasabbon akár 2400 m³ órával hűt, és 40 m²-es helyiségekben is használható.

Maximális rugalmasság

A ventilátor egy állítható csavaros panelen áll, amely lehetővé teszi, hogy kiválassza az Önnek megfelelő szöget.

Egyszerű karbantartás

A készülék részeinek pl. a pengék tisztítása sem nem lehet már ennél könnyebb. Egyszerűen távolítsa el a ventilátor hátulján található védőrácsot.

Csodás és csendes

Ebben az esetben a nagy teljesítmény nem jelenti azt, hogy a "Q" bosszantóan hangos lenne. Épp ellenkezőleg, működése halk, mindössze 58 dB zajszinttel. Ez az érték az lágy nyári zápor zajának felel meg.

Modern Q alakú padlóventilátor ezüst

30 hasonló termék: