+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

OTTO bambusz padlóventilátor

BST1200

0802322002430

2 db

64 990 HUF

51 173 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Légszállítás 2400 m³ / h
Teljesítmény 45 W
Zajszint Max. 55 dB
Feszültség 230 V
Frenkevcia 50 Hz
Súly 4,25 kg
Méretek 350 x 376 x 185 mm
Tanusítvány jel CE
Használat Beltéri
Szabályozás 3 sebesség
Helyiség mérete 35 m²-ig
Szín Sima felületű bambusz

OTTO a svájci Stadler Form márka szülötte, vonzó és rendkívüli. Bambuszból készült borítása egyedülálló a piacon.

  • A világ első bambusz padlóventilátora
  • Hajlított és speciálisan kezelt bambuszgyűrű
  • Kiváló minőségű ipari pengék
  • Otthoni vagy kereskedelmi helyiségekhez 40 m2-ig tervezték

A ventilátor természetes szépsége szembetűnő. A keretét hajlított bambuszból készítették, ökológiailag fenntartható gazdaságból. A bambusz természetes élőhelyén, - a pandák örömére naponta néhány centiméterrel növekszik, rendkívül rugalmas, könnyű, de tartós és stabil anyag. Szokatlan, nem ipari jellegű megjelenésének köszönhetően az OTTO ventilátor modern, friss és egyedi.  Élvezze az élénk színeket és a finom fa szerkezetet. A modern szellőztetési technológia és a professzionális fekete lakkozott alkatrészek szemet gyönyörködtető kombinációja a távol-keleti egzotikum érzetét sugallják. - Ez OTTO.

Az innovatív designt a híres svájci tervező és művész Carlo Borer alkotta.

A Stadler Form OTTO padlóventilátor bármilyen otthonba illeszkedik, legyen az modern, vagy klasszikus családi fészek.

Ez a bambusz ventilátor nemcsak szép, hanem megbízható partnere lesz a hűsölésben. A 2400 m3 / óra maximális légszállítással rendelkező erőteljes motor optimális légáramlást tesz lehetővé a szobában. A ventilátor sebességét 3 fokozatban lehet szabályozni. Ennek eredményeként OTTO garantálja az alacsony zajszintet és a maximális teljesítményt. A legnagyobb sebességnél a zajszint az 58 dB-t éri el, így nem kell aggódnia, ha például a hálószobájában használná.

Megváltoztathatja a padlóventilátor dőlésszögét a ventilátor testén található állítható lábakkal, és a légáramot az Ön igényeihez igazíthatja. A ventilátorlapátok egyszerű tisztításához a készülék hátulja könnyen levehető.

A Stadler Form OTTO padlóventilátor legfeljebb 40 m2-es helyiségekbe alkalmas, és bár főként padlóventilátor, bátran elhelyezheti a polcon vagy az asztalon.

A látszólagos ellentétek sikeres keveréke olyan ventilátort hozott létre, mely a modern, de mégis letisztult és különleges formák egyedülálló kombinációival kápráztatja el.

OTTO bambusz padlóventilátor Stadler Form

30 hasonló termék: