+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Aroma Diffúzor Stadler Form JASMINE fehér színben

BST1701

0802322002386

1 db

18 990 HUF

14 953 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Teljesítmény 7,2 W
Zajszint 26 dB
Feszültség 230 V
Frenkevcia 50 Hz
Súly 0,4 kg
Méretek 130 x 90 x 130 mm
Szín Fehér
Csapágyazás Golyóscsapágy
Golyóscsapágy IGEN
Sebességek száma 1
Tanusítvány jel CE
Verzió ultrahangos
Vezérlés Vezérlő panel

Megbízható, magas színvonalú fehér színű aroma diffúzor mely segít, Önnek a kellemes légkört kialakítani az otthonában. A Stadler Form Jasmine be elég néhány cseppet tenni és máris a kedvenc illatát érezheti. Modern ultrahangos vízpáraképzés, aromaolaj illatosítással. Az illat terjesztésében fejlett ultrahangos technológiát alkalmaz, amikor is a kerámialemez gyors pulzálásával a feltöltött folyadék, hideg vízgőzzé alakul át, és terjed szét a szobában (helyiségben).

A Jasmine diffúzor meggyőző elegáns kinézetet biztosít, mely hasonlít egy esztétikus tálra vagy edényre. Több féle színválasztékban kapható (fekete, titán, chili red) így a kitudja választani az Ön stílusának legmegfelelőbbet. A test gumírozott műanyagból készült, mely kellemes tapintású.

Két üzemmód választható. Az első a folyamatos üzemmód kb. 8 óra / az aromaolaj cseppek utánpótlása igény szerint szükséges /. Második a szakaszos üzemmód / 10 perc üzem, 20 perc szünet /. A helyiségben így akár 24 órán keresztül is kellemes illat lehet.

A Stadler Form Jasmine diffúzor nagy előnye az automatikus leállás. Amint a patron kifogy a diffúzor automatikusan kikapcsol, míg újra nem tölti. A vezérlés egyszer, két gomb található, egy ki és bekapcsoló gomb illetve az üzemmód választó.

Folyamatos vagy szakaszos üzemmód

Választhatja a folyamatos üzemmódot vagy szakaszos módot is mely 10 perc üzemet majd 20 perc szünetet jelent. Az illat intenzitása mellet, az élettartamot is módosítja az üzemmód 8 óra (folyamatos) vagy 24 óra (szakaszos).

Ötletes kialakítás

Kompakt méreteinek és kialakításának, és gumírozott felületének köszönhetően nincs olyan hely ahol a Stadler Form Jasmine diffúzor ne tudna beilleszkedni. Elhelyezhető ablakpárkányon, könyvespolcon, asztalon, fürdőszobában.

Ultrahangos technológia

Az illat párologtatást modern ultrahang technológia biztosítja, melynek köszönhetően a készülékben lévő folyadékot (víz + aroma) hideg vízgőzzé alakítja a kerámia membrán pulzálásával.

Automatikus kikapcsolás

A termék fejlesztésekor a gyártó praktikai és biztonsági okból is felszerelte a készüléket. Az automatikus leállás megtörténik és a betöltő nyílás kinyílik mikor a víz és az aroma kifogy a készülékből. Nem kell aggódnia, ha a készülék kifogy, mert biztos tudni fogja, hogy csak egyszerűen kikapcsol.

Aromaterápia

A diffúzor ideális aromaterápiához is, egyfajta alternatív gyógyászat ahol az illóolajokat és más illatanyagokat használnak a hangulat és az általános egészség javításához. A Jasmine pozitívan hat az élete minden területére.

Válasszon színt itt!

Szereti az elegáns vagy élénk színeket. Jasmine több féle változatban kapható: Fekete, Titán, Chili Red.

30 hasonló termék: