+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Fűtőventilátor Stadler Form ANNA fehér színben

BST0810

0802322002331

nincs raktáron – rendelésre

29 990 Ft‎

23 614 Ft‎ Áfa nélkül

Adatlap

Teljesítmény1200 / 2000
Zajszint43 dB
Feszültség230 V
Frenkevcia50 Hz
Súly2,05 kg
Méretek183 x 367 x 150
SzínFehér
Sebességek száma2
Tanusítvány jelCE
HasználatBeltéri
SzabályozásVan
Verziókerámiafűtéssel
VezérlésVezérlő panel

Anna körül szinte izzik a levegő! A Stadler Form ANNA fűtőventilátor fehér színben nemcsak csodásan néz ki-, amit a 2013-as Red Dot Design Award nemzetközi díjával jutalmaztak, hanem modern PTC kerámiafűtővel van felszerelve, így gyorsan érezheti a kellmes kandalló meleget otthonában. A csendes és diszkrét működés két módot biztosít, amelyek meleget, illetve langyosabb melegséget hoznak létre. Sőt, kompakt méretének köszönhetően könnyen elfér minden szobában.éretek.

Anna hátsófali fűtőelem vezérelte készülék. Két biztosítékkal is rendelkezik. Az önszabályozó kerámia lapoknak köszönhetően nem melegedik túl, illetve magától kikapcsol. Ha a radiátor/konvektror nem nyújt elég meleget otthonábn, Anna nagyszerű vátrsa lesz a mindennapokban.

Sok jó tulajdonsága mellett az sem elhanyagolható, hogy könnyen tisztíható. A beszívott levegő átáramlik egy mosható előszűrőn, amely megtisztítja például hajtól, állati szőrtől és egyéb szennyeződésektől. A ventilátor nemcsak melegebbé, hanem tisztábbá teszi a helyiséget.

Kerámia fűtőelem

Kerámia fűtőelem biztosítja a magas teljesítményt, és állandó hőmérsékletet, ezen belül két fokozat közül lehet választani. Emellett a gyártó a biztonságra is gondolt, így a készüléket egy termikus biztosítékkal szerelte fel, amely túlmelegedés esetén automatikusan lekapcsolja a ventilátort.

LED-kijelző

Egy elegáns piros LED világít az elülső panelen, hogy sötétben is egyértelmű legyen, hogy a készülék működik. Egyúttal azt is jelzi, hogy az eszköz megfelelően üzemel, illetve ki van-e kapcsolva.

Használata könnyű

Ezt a fűtőventilátort úgy tervezték, hogy mindenki könnyedén tudja kezelni. A hátoldalon két gomb és egy állítógomb található, amely a termosztát beállítására szolgál. Így igazán egyszerű a használata.

Automatikus kikapcsolás felborulás esetén

Masszív állványa úgy van kialakítva, hogy Annát ne legyen könnyű levenni a lábáról. Ha mégis sikerülne, speciális biztonsági kapcsolója azonnal üzemen kívül helyezi a készüléket.

Könnyen mozgatható és keskeny

Kompakt mérete lehetővé teszi, hogy bármikor áttegyük a kívánt helyre. Keskeny, elegáns kialakítása miatt nem fogja önt zavarni.

Fűt és tisztítja a levegőt

Bár a Stadler Form ANNA főleg légfűtő, más előnyökkel is jár. Az egyik legjelentősebb a mosható előszűrő, amellyel a ventilátor tisztítja a levegőtaz állati szőrtől, a porból és a hajszálaktól.

Két színben

Ha nem szívleli a fehér színt, esetleg nem megy a bútoraihoz, Anna elérhető feket színben is.

30 hasonló termék: