+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Fűtőventilátor Stadler Form ANNA BIG Fehér színben

BST08071

0802322008555

nincs raktáron – rendelésre

44 990 Ft‎

35 425 Ft‎ Áfa nélkül

Adatlap

Teljesítmény300 W
Zajszint28 - 50 dB
Feszültség230 V
Frenkevcia50 Hz
Súly3,2 kg
Méretek183 x 420 x 183
SzínFehér
Sebességek száma8
Tanusítvány jelCE
HasználatBeltéri
SzabályozásVan
Verziókerámiafűtéssel
Állítható időVan

Anna körül szinte izzik a levegő! A Stadler Form ANNA fűtőventilátor fehér színben nemcsak csodásan néz ki, hanem Adaptive Heat ™ technológiával is elvan látva. Az ANNA BIG digitális termosztátja automata üzemmódban gyorsan eléri a kívánt szobahőmérsékletet, amelyet ezután hatékonyan fenntart. Ezen túlmenően, kompakt méreteinek köszönhetően könnyen elfér minden szobában.

A fűtőteljesítmény manuálisan is szabályozható, nyolc fokozatban, a ventilátor tetején lévő érintőpanelen. Az ANNA BIG a fenti előnyök mellett biztonsági dőlésérzékelővel is rendelkezik, így, ha netán felborulna, azonnal kikapcsol. A fűtőszála modern PTC kerámia típusú, ami túlmelegedés ellen védi a rendszert.

Nyáron is tökéletesen használható, mert kellemes hűvös szellőt generál, amikor a fűtőberendezés ki van kapcsolva.

Sok jó tulajdonsága mellett az sem elhanyagolható, hogy könnyen tisztítható. A beszívottlevegő átáramlik egy mosható előszűrőn, amely megtisztítja például hajtól, állati szőrtől és egyéb szennyeződésektől. A ventilátor nemcsak melegebbé, hanem tisztábbá teszi a helyiséget.

A Stadler Form ANNA BIG fehér színben egy intelligens fűtőrendszer, amelyet egész évben használhat.

Kerámia fűtőelem

Kerámia fűtőelem biztosítja a magas teljesítményt, és állandó hőmérsékletet, ezen belül két fokozat közül lehet választani. Emellett a gyártó a biztonságra is gondolt, így a készüléket egy termikus biztosítékkal szerelte fel, amely túlmelegedés esetén automatikusan lekapcsolja a ventilátort.

LED-kijelző

Egy elegáns piros LED világít az elülső panelen, hogy sötétben is egyértelmű legyen, hogy a készülék működik. Egyúttal azt is jelzi, hogy az eszköz megfelelően üzemel, illetve ki van-e kapcsolva.

Használata könnyű

Ezt a fűtőventilátort úgy tervezték, hogy mindenki könnyedén tudja kezelni. A hátoldalon két gomb és egy állítógomb található, amely a termosztát beállítására szolgál. Így igazán egyszerű a használata.

Automatikus kikapcsolás felborulás esetén

Masszív állványa úgy van kialakítva, hogy Annát ne legyen könnyű levenni a lábáról. Ha mégis sikerülne, speciális biztonsági kapcsolója azonnal üzemen kívül helyezi a készüléket.

Könnyen mozgatható és keskeny

Kompakt mérete lehetővé teszi, hogy bármikor áttegyük a kívánt helyre. Keskeny, elegáns kialakítása miatt nem fogja önt zavarni.

Fűt és tisztítja a levegőt

Bár a Stadler Form ANNA BIG főleg légfűtő, más előnyökkel is jár. Az egyik legjelentősebb a mosható előszűrő, amellyel a ventilátor tisztítja a levegőt az állati szőrtől, a porból és a hajszálaktól.

Két színben

Ha nem szívleli a fehér színt, esetleg nem megy a bútoraihoz, Anna Big elérhető fekete színben is.

30 hasonló termék: