+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Mobil léghűtő EOLO MINI AR5R05 távirányítóval

ARE5R05

8004032110586

1 db

25 000 Ft‎

19 685 Ft‎ Áfa nélkül

Adatlap

Légszállítás318 m³/ó
Teljesítmény80 W
Zajszint65 dB
Feszültség230 V
Frenkevcia50 Hz
Súly4,2 kg
Méretek240 x 260 x 560 mm
SzínFehér - Fekete
Tanusítvány jelCE
KellékekTávvezérlő
Állítható időVan

Háromfunkciós mobil léghűtő - hűsít, tisztítja és párásítja a levegőt, három légáramlási szinttel. A maximális kényelem érdekében beépített időzítővel rendelkezik, akár 7,5 óráig, és távirányító is tartozik hozzá. Ugyanakkor levegőtisztítási üzemmódban is működtetheti, így a káros anyagok, mikroorganizmusok, baktériumok áthaladva a készülék szűrőjén, megsemmisülnek.

A beépített légtisztító védelmet nyújt a megfázás ellen, és allergiás betegek számára is nagy segítséget jelent. A harmadik és szintén nem elhanyagolható funkció a párásító, amely segíti a fűtési szezonban, hiszen a vízgőzzel telített levegő egyenletesebben melegszik fel, nyáron viszont a kellemes vízpermet hűsíti Önt.

A maximális kényelem érdekében ez a léghűtő távirányítóval van felszerelve mely a csomag része, így akár a kanapéról is ki tudja választani az Önnek kedvező funkciókat. A beépített időzítő max. 7,5 óráig állítható.

Az Ardes EOLO MINI AR5R05 léghűtő fő előnyei:

  • 3 funkció egy készülékben (léghűtő, légtisztító és párásító)
  • Távirányító az egyszerű kezeléshez
  • Időzítő 7,5 óráig.
  • Automatikus oszcilláló lamellák
  • Porszűrő
  • A légáramlás három szintje
  • Kerekek és fogantyú a zavartalan mozgáshoz
  • A víztartály kapacitása 2,5 l

Hűs levegő bárhol

A maximális sokoldalúság érdekében a léghűtő négy kerékkel és egy fogantyúval van ellátva, így a kis mérete és a súlya miatt nagyon könnyen mozgatható. A tetején található a vezérlőpanel és lehetőség a távirányító tárolására.

A hagyományos légkondicionáló berendezésekhez képest nincs szükség vezetékek, csövek csatlakoztatására. A hűtő a légszűrőn keresztül kapja a levegőt, mely vízgőzzel keveredve lehűl. A még hatékonyabb hűtésért adjon jeget a víztartályhoz (a víztartály mérete 2,5 liter). Ezzel elérhetjük a 3 - 5 °C -os hűtési értéket.

Használja ezt léghűtőt, ha a hagyományos ventilátorok már nem nyújtanak megfelelő hűtést, és a klasszikus légkondicionálás nem jöhet szóba.

30 hasonló termék: