+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Fűtő ventilátor Dyson AM09 -HOT+COOL, ezüst / fehér

D4550

5025155020395

2 db

135 430 HUF

106 638 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Sebességek száma Fokozat nélküli fordulatszám szabályzás
Szín Ezüst / fehér
Teljesítmény fűtés 2kW, ventiláció 30 W
Méretek 205 x 205 x 595 mm
Légszállítás 186 l/s
Használat Beltéri
Tömeg 2,7 kg
Bekötés 230 V/ 50 Hz
Zajszint 64 dB
Kellékek Távvezérlő
Alacsony zajszinttel Igen

Dyson AM09 - HOT+COOLFűtő ventilátor Dyson AM09 -HOT+COOL, ezüst / fehér

A dyson AM09 Hot + Cool Dyson AM09 egy modern kiegészítése a belső térnek, akár a hideg téli napokon vagy a meleg nyári napokon is. Az új forradalmi AirMultiplier technológiájával rendelkezik, amely mindkét üzemmódban biztosítja a kellemes légkört a szobában. Mindezek mellet Jet Focus technológiával is rendelkezik, amely az Ön igényeihez igazítja a légáramlást.

A távirányítóval egyszerűen tudja a levegőáramlás irányát, rezgését és a fújás erősségét is állítani, megtalálható mindezek mellet, időzítős kikapcsolás ugyan úgy, mint más dyson termékeken 15perc – 9 óra közötti időintervallumban. Hőmérsékletet a terméken nagyon pontos hőszabályzó van 1-37 oC között tudja állítani, és az égett szagtól se kell tartani a kerámia fűtőelemeken (nem haladja meg a 200 oC) ezáltal nem ég rá a por.

 

Ventilátor méretei 588mm, a kábel hossza 1.8 méter.

Az egyetlen fűtőventilátor állítható levegőszórással (Jet Focus)

Válassza a koncentrált levegőáramoltatási módot, s így ventilátora nagyobb távolságról is képes a beállított helyre koncentráltan sugározni a levegőt. Ha gyorsabb eredményt szeretne elérni vagy többen vannak a szobában, válassza a szórt levegőáramoltatási módot így ventilátora szélesebb mezőben, szórtan áramoltatja majd a levegőt.

Egész évben használható

Az Air Multiplier™ technológia felerősíti a légáramlást. Válaszható módjai segítségével vagy egyenletesen szórja szét a levegőt az egész szobában, vagy pedig koncentráltan nagyobb távolságra továbbítja a levegőt.

A Dyson hűtő-fűtő ventilátor gyorsan és egyenletesen melegíti fel a levegőt télen és ventilálja nyáron így egész évben használható. Az Air Multiplier™ technológiával készült AM09 akár 28 liter levegő megforgatására is képes másodpercenként.

Air Multiplier™ technológia

A levegő áramlása a gyűrű formájú fejrészben felgyorsul. A fej belső kialakítása egy helyre koncentrálja a légáramlást,és alacsony nyomású területeket hoz létre. A nyomásváltozásnak köszönhetően a környező levegő is bekerül a légáramba, amely erőteljes, ugyanakkor kellemes hűsítő légáramot hoz létre.

                                 
                                                                                   

Szórt légáramlás a lakás levegőjének felfrissítésére

Ha gyorsabb eredményt szeretne elérni az egész szobában, válassza a szórt levegőáramoltatási módot így ventilátora szélesebb mezőben, szórtan áramoltatja majd a levegőt.

A készülék az elől lévő nyílásból is kibocsájtja a légáramot. A két légáram egymást keresztezve szórt, kb. 45°-os légáramot hoz létre.

Egyszerű tisztítás

A lapát- és védőrács nélküli kialakításnak köszönhetően a Dyson ventilátorai gyorsan és egyszerűen tisztíthatóak.

 

Kikapcsolás időzítő

A készüléken beállítható, hogy automatikusan kikapcsoljon 15 perc és 9 óra idő után.

Halk

A Dyson AM07 módosított légcsatornákat alkalmazott a turbulens légáramlatok csökkentése érdekében, és ezáltal jelentősen csökkentette a készülék zajszintét. Ugyanakkor különleges Helmholtz-üreges rezonátorral is rendelkezik, amely rögzíti és szétszórja a motor hangját (zaját).

Távirányító

A levegő erejének állítása, oszcilláló mozgás indítása hűtés, fűtés és az áramoltatási módok. Mindezt egy gombnyomással közvetlenül a távirányítóról

A dőlésszög akadásmentesen állítható be

Az AM09 súlypontja a készülékek lábazatának közepén helyezkedik el, fejének állítása akadásmentes.Példák a Dyson Dyson AM09 - HOT+COOL fűtő ventilátor gyakorlati használatáraA Dyson termék összehasonlítása

Dyson AM09 tulajdonságok:

 • Kettős funkció - fűtés / hűtés
 • Jet Focus technológia
 • Használat egész évben
 • Air Multiplier ™ technológiával erős, egységes légáramlást hoz létre
 • Közvetlen, gyors fókuszált vagy egyenletes elosztott melegítés
 • A precíz hőmérséklet beállítása 37 ° C - 1 ° C között és a ventilátor termosztátja megtartja a beállított hőmérsékletet
 • Nincs égett szaga
 • Egyszerű levegőáramlás
 • Könnyű tisztítás
 • Biztonságos
 • Oscilláció egy gombnyomással
 • Tökéletes éjszakai használatra
 • Időzítő 15 percről 9 órára - automatikus kikapcsolás
 • Távirányító mágnessel
 • Légáramlás intenzitása: állítható

Garancia 2 év. Dyson szakértői támogatás. Ingyenes szállítás és két munkanapon belül.

Letöltés

Kellékek