+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Fürdőszoba ventilátor Airflow Icon 60

45541

5019009303482

2 db

59 540 HUF

46 882 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Légszállítás260 m³/ó
Statikus nyomás135 Pa
Teljesítmény75 W
Áramerősség0,45 A
Zajszint44,6 dB/3 m
VédettségIPX4
Feszültség230 V
Frenkevcia50 Hz
Maximális hőmérséklet40 °C
Átmérő150 mm
Súly1,97 kg
MéretekLásd a képen
SzínFehér
AlapanyagMűanyag
Telepítésmennyezetre és falra
GolyóscsapágyIGEN
Élettartam40 000 óra
Tanusítvány jelCE
TűzállóságNincs
HasználatBeltéri
GyártóAirflow
Kellékekcsavarok

HASZNÁLAT

Az Airflow Icon 60 ventilátor ideális a zuhanyfülke fölé. A falba ill. a mennyezetre erősítve is stílusosan fest, akár a kis helyiségekben is. Maximális légszállítása  260 m³/óra.

LEÍRÁS

Az iCON ™ ventilátor az egyedi kör alakú stílusával megoldást kínál a szögletes formát nem kedvelők számára. Az automatikusan záródó szárnyai miatt a por nem jut a készülékbe. Kialakításának és modern megjelenésének köszönhetően már pár hónappal piacra kerülése után kimagasló volt a sikere. A Red Dot Award díjában is részesült, amely az egyik legnagyobb kialakításért és dizájnért kijáró nemzetközi elismerés.

A termék nem tartalmazz semilyen kiegészítő funkciót, csak a fehér előlapot és a motort bekötési ponttal. A piacon ez a termékcsoport szolgál a legnagyobb kínálattal a vezérlő egységek terén. Mit is jelent ez? Alapesetben ki-be kapcsolását megoldhatjuk a helyiség világítás kapcsolójára való rákötéssel.Abban az esetben, ha megunta, hogy ventilátorát csak a kapcsolóval lehet be- ill. kikapcsolni, akkor elég választani a sok modul egyikéből, amit egyszerűen belehelyez a ventilátora testébe, anélkül, hogy bármit is ki kéne cserélnie. Így válogathat a húzókapcsoló, időzítő, pára- ill. mozgásérzékelő kombinációi között, anélkül, hogy le kéne cserélni ventilátorát.

A minőségi golyós csapágyazás biztosítja a hosszútávú élettartamot.

DIZÁJN

A remek dizájn nem az egyetlen előnye ennek a termékcsaládnak. Egyedülálló háromágú automatikusan záródó lamelláinak köszönhetően véd a visszáramló szagoktól ill. segít tompítani a zajszintet. Rendkívül kedvelt a a könnyű és gyors karbantartás miatt. Az elülső panel cserélhető, elérhető a hagyományos fehér szín mellett arany, ezüst, antracit valamint króm is. 

Gyors és egyszerű telepítés

A ventilátor telepítése rendkívül egyszerű, és csak pár lépésből áll:

-        Fúrjon lyukat a falba

-        Kösse be a vezetéket

-        Helyezze be a modult

-       Erősítse fel az első panelt

Letöltés

Kellékek

5 hasonló termék: