+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

12 V-os fürdőszoba ventilátor Airflow Icon 30S ECO

5362

5019009307664

2 db

154 345 HUF

121 532 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Légszállítás 123 m³ / óra
Statikus nyomás 80 Pa
Teljesítmény 12 W
Áramerősség 0,10 A
Zajszint 34,5 dB/3 m
Védettség IPX4
Feszültség 12 V
Frenkevcia 50 Hz
Maximális hőmérséklet 40 °C
Átmérő 100 + 150 mm
Súly 1,11 kg
Méretek Lásd a képen
Szín Fehér
Alapanyag Műanyag
Telepítés mennyezetre és falra
Golyóscsapágy IGEN
Élettartam 40 000 óra
Tanusítvány jel CE
Tűzállóság Nincs
Gyártó Airflow
Időzítővel Nem
Páraérzékelővel Nem
Húzókapcsolóval Nem
Emelt teljesítménnyel Nem
Alacsony zajszinttel Igen

HASZNÁLAT

Az Icon 30S ECO ventilátor a zuhanyfülke fölé lett megálmodva. Elfelejtheti a párásodó tükröket és kabinajtókat! A falba ill. a mennyezetre erősítve is stílusosan fest, akár a kis helyiségekben is. Maximális légszállítása 123 m³/óra.

LEÍRÁS

A remek dizájn nem az egyetlen előnye a családnak. Ismételten elsőként a piacon ez az osztály szolgál a legnagyobb kínálattal a vezérlő egységek terén. Mit is jelent ez? Abban az esetben, ha megunta, hogy ventilátorát csak a kapcsolóval lehet be- ill. kikapcsolni, akkor elég választani a sok modul egyikéből, amit egyszerűen belehelyez a ventilátora testébe, anélkül, hogy bármit is ki kéne cserélnie. Így válogathat a húzókapcsoló, időzítő, pára- ill. mozgásérzékelő kombinációi között, anélkül, hogy le kéne cserélni ventilátorát. A minőségi golyós csapágyazás biztosítja a hosszútávú üzemet, valamint a lehetőséget, hogy mennyezetre telepítse. A termék nem tartalmaz semmilyen kiegészítő funkciót, csak a fehér előlapot és a motort

DIZÁJN

Az ICON ™ ventilátor az egyedi kör alakú stílusával megoldást kínál a szögletes formát nem kedvelők számára. Az automatikusan záródó szárnyai miatt a por nem jut a készülékbe. Kialakításának és modern megjelenésének köszönhetően már pár hónappal piacra kerülése után kimagasló volt a sikere. A Red Dot Award díjában is részesült, amely az egyik legnagyobb kialakításért és dizájnért kijáró nemzetközi elismerés. Egyedülálló háromágú automatikusan záródó lamelláinak köszönhetően véd a visszáramló szagoktól ill. segít tompítani a zajszintet. Rendkívül kedvelt a könnyű és gyors karbantartás miatt. A felső panel cserélhető, elérhető a hagyományos fehér szín mellett arany, ezüst, antracit valamint króm is.


 

 

Gyors és egyszerű telepítés

Ezek a  ventilátorok 12 voltos egyenáramú tápellátást igényelnek. Ez a típus egyaránt telepíthető 100-as és 150 mm-es csővezetékbe is.

NEM SZÜKSÉGES EGYÉB ALKATRÉSZEK BESZERZÉSE MIVEL A CSOMAG TARTALMAZZA A TRANSZFORMÁTORT IS!

Ezen felül a csavarokat és dübeleket. A ventilátor telepítése rendkívül egyszerű, és csak pár lépésből áll:

  • Fúrjon lyukat a falba
  • Kösse be a vezetéket
  • Helyezze be a modult
  • Erősítse fel az első panelt


Vigyázat
 

Airflow iCON 30 S 12V-os ventilátor, csak váltóáramról üzemeltethető (AC). A ventilátor nem alkalmas egyenáramú működésre (DC). 

Letöltés

Kellékek

8 hasonló termék: