+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Fürdőszoba ventilátor Airflow Icon 30

5339

5019009303475

2 db

78 405 HUF

61 736 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Légszállítás 118 m³ / óra
Statikus nyomás 80 Pa
Teljesítmény 30 W
Áramerősség 0,17 A
Zajszint 34,5 dB/3 m
Védettség IPX4
Feszültség 230 V
Frenkevcia 50 Hz
Maximális hőmérséklet 40 °C
Átmérő 100-150 mm
Súly 1111 g
Méretek Lásd a képen
Szín Fehér
Alapanyag Műanyag
Telepítés mennyezetre és falra
Csapágyazás Golyóscsapágy
Élettartam 40 000 óra
Tanusítvány jel CE
Tűzállóság Nincs
Használat Beltéri
Gyártó Airflow
Kellékek csavarok

HASZNÁLAT

Az Airflow Icon 30 ventilátor ideális a zuhanyfülke fölé. A falba ill. a mennyezetre erősítve is stílusosan fest, akár a kis helyiségekben is. Maximális légszállítása  118 m³/óra.

LEÍRÁS

Az iCON ™ ventilátor az egyedi kör alakú stílusával megoldást kínál a szögletes formát nem kedvelők számára. Az automatikusan záródó szárnyai miatt a por nem jut a készülékbe. Kialakításának és modern megjelenésének köszönhetően már pár hónappal piacra kerülése után kimagasló volt a sikere. A Red Dot Award díjában is részesült, amely az egyik legnagyobb kialakításért és dizájnért kijáró nemzetközi elismerés.

A termék nem tartalmazz semilyen kiegészítő funkciót, csak a fehér előlapot és a motort bekötési ponttal. A piacon ez a termékcsoport szolgál a legnagyobb kínálattal a vezérlő egységek terén. Mit is jelent ez? Alapesetben ki-be kapcsolását megoldhatjuk a helyiség világítás kapcsolójára való rákötéssel.Abban az esetben, ha megunta, hogy ventilátorát csak a kapcsolóval lehet be- ill. kikapcsolni, akkor elég választani a sok modul egyikéből, amit egyszerűen belehelyez a ventilátora testébe, anélkül, hogy bármit is ki kéne cserélnie. Így válogathat a húzókapcsoló, időzítő, pára- ill. mozgásérzékelő kombinációi között, anélkül, hogy le kéne cserélni ventilátorát.

A minőségi golyós csapágyazás biztosítja a hosszútávú élettartamot.

DIZÁJN

A remek dizájn nem az egyetlen előnye ennek a termékcsaládnak. Egyedülálló háromágú automatikusan záródó lamelláinak köszönhetően véd a visszáramló szagoktól ill. segít tompítani a zajszintet. Rendkívül kedvelt a a könnyű és gyors karbantartás miatt. Az elülső panel cserélhető, elérhető a hagyományos fehér szín mellett arany, ezüst, antracit valamint króm is. 

Gyors és egyszerű telepítés

Ez a ventilátor modern kinézete mellett ráadásul 100-as és 150-es átmérőjű csövekhez egyaránt telepíthető, mely pár egyszerű lépésből áll:

-        Fúrjon lyukat a falba

-        Kösse be a vezetéket

-        Helyezze be a modult

-       Erősítse fel az első panelt

Letöltés

Kellékek

8 hasonló termék: