+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Fürdőszoba ventilátor Airflow Icon 15 eco

5361

5019009307633

2 db

36 620 HUF

28 835 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Statikus nyomás 68 m³ / óra
Teljesítmény 30 Pa
Áramerősség 0,05 A
Védettség IPX4
Feszültség 230 V
Frenkevcia 50 Hz
Maximális hőmérséklet 40 °C
Átmérő 100 mm
Súly 740 g
Méretek Lásd a képen
Szín Fehér
Alapanyag Műanyag
Telepítés mennyezetre és falra
Csapágyazás Golyóscsapágy
Élettartam 40 000 óra
Tanusítvány jel CE
Tűzállóság Nincs
Használat Beltéri
Gyártó Airflow

HASZNÁLAT

Az Airflow Icon 15 ventilátor ideális a zuhanyfülke fölé. A falba ill. a mennyezetre erősítve is stílusosan fest, akár a kis helyiségekben is. Maximális légszállítása  68 m³/óra

LEÍRÁS

Az iCON ™ ventilátor az egyedi kör alakú stílusával megoldást kínál a szögletes formát nem kedvelők számára. Az automatikusan záródó szárnyai miatt a por nem jut a készülékbe. Kialakításának és modern megjelenésének köszönhetően már pár hónappal piacra kerülése után kimagasló volt a sikere. A Red Dot Award díjában is részesült, amely az egyik legnagyobb kialakításért és dizájnért kijáró nemzetközi elismerés.

A termék nem tartalmazz semilyen kiegészítő funkciót, csak a fehér előlapot és a motort bekötési ponttal. A piacon ez a termékcsoport szolgál a legnagyobb kínálattal a vezérlő egységek terén. Mit is jelent ez? Alapesetben ki-be kapcsolását megoldhatjuk a helyiség világítás kapcsolójára való rákötéssel.Abban az esetben, ha megunta, hogy ventilátorát csak a kapcsolóval lehet be- ill. kikapcsolni, akkor elég választani a sok modul egyikéből, amit egyszerűen belehelyez a ventilátora testébe, anélkül, hogy bármit is ki kéne cserélnie. Így válogathat a húzókapcsoló, időzítő, pára- ill. mozgásérzékelő kombinációi között, anélkül, hogy le kéne cserélni ventilátorát.

A minőségi golyós csapágyazás biztosítja a hosszútávú élettartamot.

DIZÁJN

A remek dizájn nem az egyetlen előnye ennek a termékcsaládnak. Egyedülálló háromágú automatikusan záródó lamelláinak köszönhetően véd a visszáramló szagoktól ill. segít tompítani a zajszintet. Rendkívül kedvelt a a könnyű és gyors karbantartás miatt. A elülső panel cserélhető, elérhető a hagyományos fehér szín mellett arany, ezüst, antracit valamint króm is. 

 

Gyors és egyszerű telepítés

A ventilátor telepítése rendkívül egyszerű, és csak pár lépésből áll:

-        Fúrjon lyukat a falba

-        Kösse be a vezetéket

-        Helyezze be a modult

-       Erősítse fel az első panelt

Letöltés

Kellékek

6 hasonló termék: