+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Westinghouse Comet Tiffany wenge, sötét cseresznye

72485

4895105608093

2 db

76 650 HUF

60 354 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Légszállítás166 m3 / perc
Teljesítmény58/42/28 W
Fordulat160/110/65 ford/perc
Áramerősség0,28 / 0,18 / 0,12 A
Zajszint49 dB
VédettségIP24
Feszültség230 V
Frenkevcia50 Hz
Átmérő132 cm
Súly7,4 kg
MéretekLásd a képen
SzínEszpresszó
Telepítésmennyezetre
Sebességek száma3
Tanusítvány jelCE
KellékekTelepítő rúd
Lapátok színewenge és sötét cseresznye
Lapátok dőlése12 °
Világítás3x 40W E14
Téli üzemmódVan
Helyiség mérete25 m²-ig
GyártóWestinghouse
IdőzítővelNem
PáraérzékelővelNem
HúzókapcsolóvalNem
Mozgás érzékelővelNem
Emelt teljesítménnyelNem
Alacsony zajszinttelIgen

Akár 30%-os energia megtakarítás a Westinghouse Comet Tiffany mennyezeti ventilátorral!


DESIGN

Minta Westinghouse Comet mennyezeti ventilátor TiffanyEzt mennyezeti ventilátort a barokk építészeti stílus ihlette. Gazdag színek és különböző részletek teszik  a sorozatot nagyon népszerűvé. Garantáljuk a kiváló minőséget. A ventilátor eszpresszó színű testéhez 5 penge (lapát) kapcsolódik, melyek az egyik oldalon wenge a másikon sötét cseresznye színűek. A ventilátor lapátok fából ránctalan felülettel készültek. Ez azt jelenti, hogy a modell nagyon csendes, tehát különösen alkalmas a hálószobába, dolgozószobába vagy akár az irodába

Amennyiben szüksége van rá tartalék lencsét is tud hozzá vásárolni.
Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor el van látva hátrameneti fokozattal a nyári és a téli üzemeltetéshez. A kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse nyári üzemmódA mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor Önt frissíti fel, nem az üres szobát! Ajánljuk, kapcsolja ki, ha helyiségben már nem tartózkodik senki.

 Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse téli üzemmódTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. A Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

 SZERKEZET

Mennyezeti ventilátor Westinghouse design
A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motort, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebességének szabályozásához. Átmérője 132 cm alkalmas egy 25 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell tartalmaz egy beépített fényforrást is.


A szoba fő fényforrásának is alkalmas

A Westinghouse Comet Tiffany mennyezeti ventilátor integrált fény foglalata E14 teljesítménye 3 x 60 W . Helyettesítheti fő fényforrást a szoba közepén (égő nem tartozék).

KEZELÉS

Mennyezeti ventilátor Westinghouse lánc működésétA ventilátort egy lánc irányítja, mely a motor közepén van csatlakoztatva. A lánc meghúzásával beállítja maximális teljesítményt, a következő 3 húzással csökkenti a ventilátor sebességét, valamint a negyedikkel leállítja azt.
A ventilátorhoz vásárolható kézi vagy fali távirányító (lásd tartozékok alább).
TELEPÍTÉS

A mennyezeti ventilátor felszerelését a kézikönyv segítségével akárki elvégezheti.

Dual Mount rögzítő rendszer

Westinghouse mennyezeti ventilátor Dual hegy TelepítésAmikor telepíti a Westinghouse mennyezeti ventilátort a "Dual Mount" felfogató rendszerhez lehet használni egy hosszabbító rudat, ami benne van a csomagolásban, de a mennyezeti ventilátor telepíthető anélkül is. A rúd nélkül csökkenti a beépítési magasságot (alkalmas alacsony mennyezethez). Amennyiben magas beépítési magasságot igényel, akkor lehetséges egy hosszabb rudat vásárolni (30,5 cm vagy 46 cm) nagy belmagasságú helyiséghez.

Letöltés

Kellékek

30 hasonló termék: