+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Westinghouse Comet fehér, bükk

78017

4895105600769

3 db

60 315 HUF

47 492 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Légszállítás 166 m3 / perc
Teljesítmény 58/40/26 W
Fordulat 170/130/80 ford/perc
Áramerősség 0,25 / 0,18 / 0,12 A
Zajszint 48 dB
Védettség IP24
Feszültség 230 V
Frenkevcia 50 Hz
Átmérő 132 cm
Súly 7,7 kg
Méretek Lásd a képen
Szín Fehér
Telepítés falra
Sebességek száma 3
Tanusítvány jel CE
Használat Beltéri
Kellékek Telepítő rúd
Lapátok dőlése 11 °
Vezérlés Láncvezérelt
Világítás 2x 40W E14
Téli üzemmód Van
Helyiség mérete 25 m²-ig
Gyártó Westinghouse
Lapátok színe fehér és bükk
Hátramenet Igen
Időzítővel Nem
Páraérzékelővel Nem
Húzókapcsolóval Nem
Mozgás érzékelővel Nem
Emelt teljesítménnyel Nem
Alacsony zajszinttel Igen

Akár 30%-os energia megtakarítás a Westinghouse Comet mennyezeti ventilátorral!

DESIGN

A Westinghouse Comet mennyezeti ventilátor klasszikus, egyszerű tervezésű,letisztult,  finom színekkel mely sosem megy ki a divatból.  A ventilátor teste fehér, melyhez kapcsolódik az 5 penge (lapát), amelyeknek az egyik oldaluk fehér, a másik bükk színű. A ventilátor lapátok fából, ránctalan felülettel készültek. Ez azt jelenti, hogy a modell nagyon csendes, tehát különösen alkalmas a hálószobába, dolgozószobába vagy akár az irodába.
Amennyiben szüksége van rá tartalék lencsét is tud hozzá vásárolni.

 Westinghouse Comet fehér, bükk

Mi a különbség a 3, 4 vagy az 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor el van látva hátrameneti fokozattal a nyári és a téli üzemeltetéshez. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

A mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal.De ne feledje, a mennyezeti ventilátor Önt frissíti fel, nem az üres szobát! Ajánljuk, kapcsolja ki, ha helyiségben már nem tartózkodik senki.

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Télen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. A Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

SZERKEZET

A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motort, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebességének szabályozásához. Átmérője 132 cm alkalmas egy 25 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell tartalmaz egy beépített fényforrást is.


A szoba fő fényforrásának is alkalmas

A Westinghouse Comet mennyezeti ventilátor tartalmaz egy E14-es fényforrás bemenetet 2x40 W-os teljesítménnyel. Helyettesítheti a fő fényforrást a szoba közepén. A csomagolás az izzót nem tartalmazza. 

KEZELÉS

A ventilátort egy lánc irányítja, mely a motor közepén van csatlakoztatva. A lánc meghúzásával beállítja a maximális teljesítményt, a következő 3 húzással csökkenti a ventilátor sebességét, valamint a negyedikkel leállítja azt.
A ventilátorhoz kézi vagy fali távirányítót is lehet venni (megtalálja a tartozékokban a technikai paraméterek alatt).

TELEPÍTÉS

A mennyezeti ventilátor felszerelését a kézikönyv segítségével akárki elvégezheti.

Dual Mount felfogató rendszer

Amikor telepíti a Westinghouse mennyezeti ventilátort a "Dual Mount" felfogató rendszerhez lehet használni egy hosszabbító rudat, ami benne van a csomagolásban, de a mennyezeti ventilátor telepíthető anélkül is. A rúd nélkül csökkenti a beépítési magasságot (alkalmas alacsony mennyezethez). Amennyiben magas beépítési magasságot igényel, akkor lehetséges egy hosszabb rudat vásárolni nagy belmagasságú helyiséghez.A hosszabbító rúd alkalmazása esetén ventilátorhoz tartozó rudat nem tudja felhasználni.

30,5 cm-es hosszabbító rúd
46 cm-es hosszabbító rúd

Letöltés

Kellékek

30 hasonló termék: