+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Westinghouse Comet fehér, bükk

78017

4895105600769

3 db

46 175 HUF

36 358 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Légszállítás166 m3 / perc
Teljesítmény58/40/26 W
Fordulat170/130/80 ford/perc
Áramerősség0,25 / 0,18 / 0,12 A
Zajszint48 dB
VédettségIP24
Feszültség230 V
Frenkevcia50 Hz
Átmérő132 cm
Súly7,7 kg
MéretekLásd a képen
SzínFehér
Telepítésfalra
Sebességek száma3
Tanusítvány jelCE
HasználatBeltéri
KellékekTelepítő rúd
Lapátok dőlése11 °
VezérlésLáncvezérelt
Világítás2x 40W E14
Téli üzemmódVan
Helyiség mérete25 m²-ig
GyártóWestinghouse
Lapátok színefehér és bükk
HátramenetIgen
IdőzítővelNem
PáraérzékelővelNem
HúzókapcsolóvalNem
Mozgás érzékelővelNem
Emelt teljesítménnyelNem
Alacsony zajszinttelIgen

Akár 30%-os energia megtakarítás a Westinghouse Comet mennyezeti ventilátorral!

DESIGN

Westinghouse Comet 78017A Westinghouse Comet mennyezeti ventilátor klasszikus, egyszerű tervezésű,letisztult,  finom színekkel mely sosem megy ki a divatból.  A ventilátor teste fehér, melyhez kapcsolódik az 5 penge (lapát), amelyeknek az egyik oldaluk fehér, a másik bükk színű. A ventilátor lapátok fából, ránctalan felülettel készültek. Ez azt jelenti, hogy a modell nagyon csendes, tehát különösen alkalmas a hálószobába, dolgozószobába vagy akár az irodába.
Amennyiben szüksége van rá tartalék lencsét is tud hozzá vásárolni.

Mi a különbség a 3, 4 vagy az 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor el van látva hátrameneti fokozattal a nyári és a téli üzemeltetéshez. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Westinghouse mennyezeti ventilátor nyári üzemmódA mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal.De ne feledje, a mennyezeti ventilátor Önt frissíti fel, nem az üres szobát! Ajánljuk, kapcsolja ki, ha helyiségben már nem tartózkodik senki.

 

Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Westinghouse mennyezeti ventilátor téli üzemmódTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. A Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

 


SZERKEZET

Westinghouse ventilátor konstrukciója

A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motort, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebességének szabályozásához. Átmérője 132 cm alkalmas egy 25 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell tartalmaz egy beépített fényforrást is.A szoba fő fényforrásának is alkalmas

A Westinghouse Comet mennyezeti ventilátor tartalmaz egy E14-es fényforrás bemenetet 2x40 W-os teljesítménnyel. Helyettesítheti a fő fényforrást a szoba közepén. A csomagolás az izzót nem tartalmazza. 

KEZELÉS

Westinghouse ventilátor lánc vezérlésA ventilátort egy lánc irányítja, mely a motor közepén van csatlakoztatva. A lánc meghúzásával beállítja a maximális teljesítményt, a következő 3 húzással csökkenti a ventilátor sebességét, valamint a negyedikkel leállítja azt.
A ventilátorhoz kézi vagy fali távirányítót is lehet venni (megtalálja a tartozékokban a technikai paraméterek alatt).TELEPÍTÉS

A mennyezeti ventilátor felszerelését a kézikönyv segítségével akárki elvégezheti.

Dual Mount felfogató rendszer

Westinghouse mennyezeti ventilátor Dual MountAmikor telepíti a Westinghouse mennyezeti ventilátort a "Dual Mount" felfogató rendszerhez lehet használni egy hosszabbító rudat, ami benne van a csomagolásban, de a mennyezeti ventilátor telepíthető anélkül is. A rúd nélkül csökkenti a beépítési magasságot (alkalmas alacsony mennyezethez). Amennyiben magas beépítési magasságot igényel, akkor lehetséges egy hosszabb rudat vásárolni nagy belmagasságú helyiséghez.A hosszabbító rúd alkalmazása esetén ventilátorhoz tartozó rudat nem tudja felhasználni.

30,5 cm-es hosszabbító rúd
46 cm-es hosszabbító rúd

Letöltés

Kellékek

30 hasonló termék: