+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Mennyezeti ventilátor Westinghouse Wenque Ø 76 cm, bükk, wenge

78763

4895105608048

2 db

48 210 HUF

37 961 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Szín Króm
Feszültség 220/240 V
Frekvencia 50/60 Hz
Tanúsítvány jelek CE
Alapanyag Fém
Védettség IP24
Teljesítmény 60 W
Méretek Lásd a képen
Tűzállóság Nem
Telepítés Mennyezetre
Élettartam 10 év
Átmérő 76 cm
Fordulat 280/230/185 fordulat/perc
Használat Beltéri
Tömeg 5
Zajszint 42 dB
Kellékek Rögzítő rúd
Lapátok színe Bükk és wenge
Lapátok dőlése 18 °
Vezérlés Lánc
Világítás 1x 80W R7
Hátramenet Igen
A helyiség mérete 10 m²-ig

Takarítson meg akár 30% energiát a Westinghouse Wenque mennyezeti ventilátorral!

 

DESIGN

Minta Westinghouse mennyezeti ventilátor WenqueEgy időtálló kialakítású mennyezeti ventilátor. Semleges színei és egyszerű kidolgozása illeszkednek szinte minden szobába. Garantált a kiváló minőség. A ventilátor króm színű testéhez 3 penge (lapát) kapcsolódik, melyek egyik oldala bükkfa a másik wenge színű. A ventilátor lapátok fából, ránctalan felülettel készültek. Ez azt jelenti, hogy a modell nagyon csendes, tehát különösen alkalmas a hálószobába, dolgozószobába vagy akár az irodába.

 Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor el van látva hátrameneti fokozattal a nyári és a téli üzemeltetéshez. A kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

 

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

mennyezeti ventilátor Westinghouse nyári üzemmódraA mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor csak előlényeket hűt, szobát nem. Ezért kérjük, kapcsolja ki, ha helyiség kiürül.

 

Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

mennyezeti ventilátor Westinghouse téli üzemmódTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

 

SZERKEZET

mennyezeti ventilátor Westinghouse design
A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motrot, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebességének szabályozásához. Átmérője 76 cm alkalmas egy 10 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell tartalmaz beépített fényforrást.

 A szoba fő fényforrásának is alkalmas

A Westinghouse Wenque mennyezeti ventilátor része egy beépített lámpa R7 foglalattal, melynek teljesítménye 80 W. A ventilátor helyettesítheti a fő fényforrást a szoba közepén(az égő a csomagolás része).

KEZELÉS

mennyezeti ventilátor Westinghouse lánc működését A ventilátort egy lánc irányítja, mely a motor közepén van csatlakoztatva. A lánc meghúzásával beállitja maximális teljesítményt, a következő 3 húzzással csökkenti a ventilátor sebességét, valamint a negyedikkel leállítja azt.
A ventilátorhoz kézi vagy fali távirányítót is lehet venni(megtalálja a tartozékokban a technikai paraméterek alatt).


TELEPÍTÉS

A mennyezeti ventilátor felszerelését a kézikönyv segítségével akárki elvégezheti.

Downrod rögzítő rendszer

Westinghouse mennyezeti ventilátor Downrod mount


A Downrod rögzitő rendszer használatánál mindig szükséges a telepítő rúd (tartozék) beépítése. Amennyiben magasabbra kívánja helyezni, akkor lehetséges egy hosszabb rudat vásárolni nagy belmagasságú helyiséghez.
30,5 cm-es hosszabbító rúd
46 cm-es hosszabbító rúd

Letöltés

Kellékek

30 hasonló termék: