+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Westinghouse Alloy mennyezeti ventilátor - fekete, grafit

78764

4895105608055

5 db

49 490 HUF

38 969 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Légszállítás135 m3 / perc
Teljesítmény47/34/30 W
Fordulat218/158/110 ford/perc
Áramerősség0,21/0,15/0,14 A
Zajszint48 dB/3 m
VédettségIP 24
Feszültség230 V
Frenkevcia50 Hz
Átmérő105 cm
Súly5,5 kg
MéretekLásd a képen
Telepítésmennyezetre
Sebességek száma3
Tanusítvány jelCE
TűzállóságNincs
KellékekTelepítő rúd
FENOLSTOP®Igen
VezérlésLáncvezérelt
Téli üzemmódVan
GyártóWestinghouse
Lapátok színeFekete és grafit
Világítás1x 80W R7

Takarítson meg akár 30% energiát a Westinghouse Alloy mennyezeti ventilátorral !

DESIGN

Ukázka stropního ventilátoru Westinghouse AlloyMennyezeti ventilátor sima és vékony kialakítással. 21. századi dizájnja,  és részletes kidolgozottsága megragadja a mai modern életmód lényegét. A kiváló minőségű konstrukció garantált. A ventilátor fémes szürke színű testéhez 3 penge (lapát) kapcsolódik, amelyek egyik oldalon fekete, a másikon grafit színűek. A ventilátor lapátok fából készültek, ez azt jelenti, hogy ez a modell nagyon csendes, és különösen alkalmas a dolgozószobába, irodába vagy hálószobába.


Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor el van látva hátrameneti fokozattal a nyári és a téli üzemeltetéshez. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Stropní ventilátor Westinghouse letní provozA mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor Önt frissíti fel, nem az üres szobát! Ajánljuk, kapcsolja ki, ha helyiségben már nem tartózkodik senki.

 Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Stropní ventilátor Westinghouse zimní provozTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

 

SZERKEZET

Stropní ventilátor Westinghouse konstrukce
A ventilátor 3 sebességű motorjának lehetőséget nyújt, hogy szabályozza az áramló levegő gyorsaságát . Átmérője 105 cm, alkalmas egy 15 m² -es helyiségbe. A ventilátor további méretei a csatolt képen. Ez a modell tartalmaz beépített fényforrást.


A szoba fő fényforrásának is alkalmas

A Westinghouse Alloy mennyezeti ventilátor tartalmaz R7-es fényforrás bemenetet 80 W-os teljesítménnyel. Helyettesítheti a fő fényforrást a szoba közepén. A csomagolás az égőt is tartalmazza.

KEZELÉS

Stropní ventilátor Westinghouse řetízkové ovládáníA ventilátort egy lánc irányítja, mely a motor közepén van csatlakoztatva. A lánc meghúzásával beállítja a maximális teljesítményt, a következő 3 húzással csökkenti a ventilátor sebességét, valamint a negyedikkel leállítja azt.
A ventilátorhoz kézi vagy fali távirányítót is lehet venni (megtalálja a tartozékokban a technikai paraméterek alatt).

TELEPÍTÉS

A mennyezeti ventilátor felszerelését a kézikönyv segítségével akárki elvégezheti.

Downrod rögzítő rendszer

Stropní ventilátor Westinghouse Downrod montáž
Downrod rögzítő rendszer használatánál mindig szükséges a telepítő rúd (tartozék) beépítése. Amennyiben magasabbra kívánja helyezni, akkor lehetséges egy hosszabb rudat vásárolni (30,5 cm vagy 46 cm) nagy belmagasságú helyiséghez. Ebben az esetben az eredeti rudat kell a hosszabbító rúddal helyettesíteni.

Letöltés

Kellékek

30 hasonló termék: