+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Westinghouse Everett mennyezeti ventilátor espresso, almafa

72154

4895105608000

2 db

45 501 HUF

35 828 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Légszállítás163 m3 / perc
Teljesítmény57/46/39 W
Fordulat180/135/85 ford/perc
Áramerősség0,26 / 0,22 / 0,21 A
Zajszint50 dB
VédettségIP24
Feszültség230 V
Frenkevcia50 Hz
Átmérő132 cm
Súly7,2 kg
MéretekLásd a képen
SzínEszpresszó
Telepítésmennyezetre
Sebességek száma3
Tanusítvány jelCE
HasználatBeltéri
Lapátok színeEszpresszó és almafa
Lapátok dőlése12°
VezérlésLáncvezérelt
Világítás2x 60W E27
Téli üzemmódVan
Helyiség mérete25 m²-ig
GyártóWestinghouse
IdőzítővelNem
PáraérzékelővelNem
HúzókapcsolóvalNem
Mozgás érzékelővelNem
Emelt teljesítménnyelNem
Alacsony zajszinttelIgen

KIÁRUSÍTÁS! UTOLSÓ DARABOK RAKTÁRONAkár 30%-os energia megtakarítás a Westinghouse Everett mennyezeti ventilátorral!

DESIGN

Minta Westinghouse Everett mennyezeti ventilátor Eme mennyezeti ventilátort a barokk építészeti stílus ihlette. Gazdag színek és különböző részletek teszik ezt a sorozatot nagyon népszerűvé. Garantáljuk a kiváló minőséget. A ventilátor espresso színű testéhez 5 penge (lapát) kapcsolódik, melyek egyik oldalon azonosak a ventilátor testével a másikon pedig almafa színűek. A ventilátor lapátok fából, ránctalan felülettel készültek. Ez azt jelenti, hogy a modell nagyon csendes, tehát különösen alkalmas a hálószobába, dolgozószobába vagy akár az irodába

Amennyiben szüksége van rá tartalék lencsét is tud hozzá vásárolni.


Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor el van látva hátrameneti fokozattal a nyári és a téli üzemeltetéshez. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

 Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse nyári üzemmódA mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor Önt frissíti fel, nem az üres szobát! Ajánljuk, kapcsolja ki, ha helyiségben már nem tartózkodik senki.

 Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse téli üzemmódTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. A Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!SZERKEZET

Mennyezeti ventilátor Westinghouse design
A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motort, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebességének szabályozásához. Átmérője 132 cm alkalmas egy 25 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell tartalmaz egy beépített fényforrást is.


A szoba fő fényforrásának is alkalmas

A Westinghouse Everett mennyezeti ventilátor tartalmaz E27-es fényforrás bemenetet 2x60 W-os teljesítménnyel. Helyettesítheti a fő fényforrást a szoba közepén. A csomagolás az égőt nem tartalmazza.

KEZELÉS

Mennyezeti ventilátor Westinghouse lánc működését A ventilátort egy lánc irányítja, mely a motor közepén van csatlakoztatva. A lánc meghúzásával beállítja a maximális teljesítményt, a következő 3 húzással csökkenti a ventilátor sebességét, valamint a negyedikkel leállítja azt.
A ventilátorhoz fali távirányitót vásárolhat,  de kézi a távirányítóval nem kompatibilis.TELEPÍTÉS

A mennyezeti ventilátor felszerelését a kézikönyv segítségével akárki elvégezheti.

Hugger rögzítő rendszer

Amennyiben a Westinghouse mennyezeti ventilátort a "Hugger" rögzítő rendszerrel telepíti, nem használható hosszabb rúddal. A ventilátor speciálisan alacsony mennyezetre készült.

Letöltés

Kellékek

30 hasonló termék: