+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Mennyezeti ventilátor Westinghouse Industrial Espresso fali kapcsolóval

78623

4895105607980

2 db

44 600 HUF

35 118 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Szín Eszpresszó
Feszültség 220/240 V
Frekvencia 50/60 Hz
Tanúsítvány jelek CE
Alapanyag Fém
Védettség IP24
Teljesítmény 60 W
Méretek Lásd a képen
Tűzállóság Nem
Telepítés Mennyezetre
Élettartam 10 év
Átmérő 142 cm
Fordulat 213/192/138/91 fordulat/perc
Használat Beltéri
Tömeg 7
Zajszint Max. 55 dB
Kellékek Rögzítő rúd
Lapátok színe Eszpresszó
Lapátok dőlése 8
Vezérlés Fali
Világítás Nincs
Hátramenet Igen
A helyiség mérete 30 m²-ig

Takarítson meg akár 30% energiát a Westinghouse Industrial Espresso mennyezeti ventilátorral !

DESIGN

Minta Westinghouse mennyezeti ventilátor Indistrial EspressoMennyezeti ventilátor egyszerű kialakításával, semleges színével és időtálló kidolgozásával illeszkedik szinte minden helyiségbe. Garantált a kiváló minőségű konstrukció. A ventilátor espresso színű testéhez 3 azonos színű penge kapcsolódik. A ventilátor lapátai minőségi acéllemezből készültek, ez azt jelenti, hogy a modell nagyon teljesítőképes és alkalmas zajosabb helyiségekbe, mint pl.: a nappali, konyha, iroda, vendéglő vagy hasonló területek.

 

Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

 HASZNÁLAT

Mennyezeti ventilátor hátramenettel is van felszerelve a nyári és a téli üzemeltetésere. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

mennyezeti ventilátor Westinghouse nyári üzemmódra A mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor csak előlényeket hűt, szobát nem. Ezért kérjük, kapcsolja ki, ha helyiség kiürül.

 Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Westinghouse mennyezeti ventilátor téli üzemmódTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. A Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

 

 SZERKEZET

mennyezeti ventilátor Westinghouse design A mennyezeti ventilátor 4 sebességes motorral van felszerelve. Ez lehetőséget ad szabályozni az áramló levegő intenzitását. Átmérője 142 cm megfelel körülbelül 37  helységnek. A ventilátor további méretei a csatolt képen. Ez a modell lámpát nem tartalmaz .


KEZELÉS

Controls a falon Westinghouse 78800
A ventilátor vezérlését egy Westinghouse 78800 fali kapcsoló biztosítja, amely része a csomagolásnak. A készülék lehetővé teszi, hogy szabályozza a sebességet négy fokozatban és ki/be kapcsolja a berendezést. A termékhez vásárolható kézi távirányító is. 

TELEPÍTÉS

A Westinghouse mennyezeti ventilátor telepítését a kézikönyv segítségével szinte mindenki elvégezheti.

Downrod rögzítő rendszer

Westinghouse mennyezeti ventilátor Downrod mount
Downrod rögzitő rendszer használatánál mindig szükséges a telepítő rúd (tartozék) beépítése. Amennyiben magasabbra kívánja helyezni, akkor lehetséges egy hosszabb rudat vásárolni (30,5 cm vagy 46 cm) nagy belmagasságú helyiséghez.

Letöltés

Kellékek

30 hasonló termék: