+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Mennyezeti ventilátor Westinghouse Cyclone fekete, ezüst csíkokkal

78370

4895105600677

3 db

49 600 HUF

39 055 HUF Áfa nélkül

Adatlap

SzínAcél
Feszültség220/240 V
Frekvencia50/60 Hz
Tanúsítvány jelekCE
AlapanyagFém
VédettségIP24
Teljesítmény60 W
MéretekLásd a képen
TűzállóságNem
TelepítésMennyezetre
Élettartam10 év
Átmérő132 cm
Fordulat180/130/80 fordulat/perc
HasználatOtthoni
Tömeg6
ZajszintMax. 52 dB
Lapátok színeFekete és fekete ezüst csíkokkal
Lapátok dőlése12 °
VezérlésLánc
VilágításNincs
HátramenetIgen
A helyiség mérete25 m²-ig

Akár 30%-os energia megtakarítás a Westinghouse Cyclone mennyezeti ventilátorral!

DESIGN

Ukázka stropního ventilátoru Westinghouse CycloneMennyezeti ventilátor, klasszikus, lágy, egyszerű, időtálló kialakításban. A ventilátor teste csiszolt acél színű amelyhez 5 penge(lapát) kapcsolódik. A pengék az egyik oldalon fekete, a másikon szintén fekete színűek, de ezüst csíkokkal . Ventilátor pengéi fából készültek. Ez azt jelenti, hogy a modell nagyon csendes, tehát különösen alkalmas a hálószobába, dolgozószobába vagy az irodába.


Mi a különbség 3, 4 vagy 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor el van látva hátrameneti fokozattal a nyári és a téli üzemeltetéshez. Az irányváltás kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

 Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse nyári üzemmódA mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor csak előlényeket hűt, szobát nem. Ezért kérjük, kapcsolja ki, ha helyiség kiürül.

 Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse téli üzemmódTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. A Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

 

SZERKEZET

Mennyezeti ventilátor Westinghouse designA mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motrot, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebességének szabályozásához. Átmérője 132 cm alkalmas egy 25 m²-es szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell nem tartalmaz beépített fényforrást.


KEZELÉS

Mennyezeti ventilátor Westinghouse lánc működésétA ventilátort egy lánc irányítja, mely a motor közepén van csatlakoztatva. A lánc meghúzásával beállitja maximális teljesítményt, a következő 3 húzzással csökkenti a ventilátor sebességét, valamint a negyedikkel leállítja azt.
A ventilátorhoz kézi és fali távirányítót is lehet venni (megtalálja a tartozékokban a technikai paraméterek alatt).


TELEPÍTÉS

A mennyezeti ventilátor felszerelését a kézikönyv segítségével akárki elvégezheti.

Dual Mount rögzítő rendszer 

Westinghouse mennyezeti ventilátor Dual hegy TelepítésAmikor telepíti a Westinghouse mennyezeti ventilátort a "Dual Mount" felfogató rendszerhez lehet használni egy hosszabbító rudat, ami benne van a csomagolásban, de a mennyezeti ventilátor telepíthető anélkül is. A rúd nélkül csökkenti a beépítési magasságot (alkalmas alacsony mennyezethez). Amennyiben magas beépítési magasságot igényel, akkor lehetséges egy hosszabb rúdat vásárolni nagy belmagasságú helyiséghez.
30,5 cm-es hosszabbító rúd
46 cm-es hosszabbító rúd

Letöltés

30 hasonló termék: