+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Mennyezeti ventilátor Westinghouse Industrial króm

78263

4895105600080

7 db

44 600 HUF

35 118 HUF Áfa nélkül

Adatlap

SzínKróm
Feszültség220/240 V
Frekvencia50/60 Hz
Tanúsítvány jelekCE
AlapanyagFém
Teljesítmény60 W
MéretekLásd a képen
TűzállóságNem
TelepítésMennyezetre
Élettartam10 év
Átmérő122 cm
Fordulat240/165/115 fordulat/perc
HasználatBeltéri
Tömeg5
ZajszintMax. 55 dB
KellékekRögzítő rúd
Lapátok színeKróm
Lapátok dőlése11 °
VezérlésLánc
VilágításNincs
HátramenetIgen
A helyiség mérete20 m²-ig

Takarítson meg akár 30% energiát a Westinghouse Industrial mennyezeti ventilátorral !

DESIGN

Minta Westinghouse mennyezeti ventilátor ipari krómMennyezeti ventilátor egyszerű kialakításával, semleges színével és időtálló kidolgozásával illeszkedik szinte minden helyiségbe. Garantált a kiváló minőség. A ventilátor króm színű testéhez 3 azonos színű penge kapcsolódik, melyek minőségi acéllemezből készültek, ez azt jelenti, hogy a modell nagyon teljesítőképes és alkalmas különösen zajosabb helyiségekbe, mint pl.: a nappali, konyha, iroda, vendéglő vagy hasonló területek.

 

Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

Mennyezeti ventilátor hátramenettel is van felszerelve a nyári és a téli üzemeltetésere. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

 Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse nyári üzemmódban

A mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor csak előlényeket hűt, szobát nem. Ezért kérjük, kapcsolja ki, ha helyiség kiürül.

Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

mennyezeti ventilátor Westinghouse téli üzemmód

Télen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. A Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

SZERKEZET

Mennyezeti ventilátor Westinghouse design
A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motrot, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebességének szabályozásához. Átmérője 122 cm alkalmas egy 20 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell nem tartalmaz beépített fényforrást.

 KEZELÉS

Westinghouse mennyezeti ventilátor lánc működésétA ventilátort egy lánc irányítja, mely a motor közepén van csatlakoztatva. A lánc meghúzásával beállitja maximális teljesítményt, a következő 3 húzzással csökkenti a ventilátor sebességét, valamint a negyedikkel leállítja azt.
A ventilátorhoz vásárolható kézi vagy fali távirányító (lásd tartozékok alább).TELEPÍTÉS

A mennyezeti ventilátor telepítését a kézikönyv segítségével szinte mindenki elvégezheti.

Downrod rögzítő rendszer

Westinghouse mennyezeti ventilátor Downrod mountA Downrod rögzitő rendszer használatánál mindig szükséges a telepítő rúd (tartozék) beépítése. Amennyiben magasabbra kívánja helyezni, akkor lehetséges egy hosszabb rudat vásárolni nagy belmagasságú helyiséghez.
30,5 cm-es hosszabbító rúd
46 cm-es hosszabbító rúd

Letöltés

Kellékek

30 hasonló termék: