+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Westinghouse Industrial fali kapcsolóval, fehér

72268

4895105605702

9 db

44 500 HUF

35 039 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Szín Fehér
Feszültség 220/240 V
Frekvencia 50/60 Hz
Tanúsítvány jelek CE
Alapanyag Fém
Védettség IP24
Teljesítmény 60 W
Méretek Lásd a képen
Tűzállóság Nem
Telepítés Mennyezetre
Élettartam 10 év
Átmérő 142 cm
Fordulat 250/210/150/90 fordulat/perc
Használat Beltéri
Tömeg 6
Zajszint Max. 55 dB
Kellékek Rögzítő rúd
Lapátok színe Fehér
Lapátok dőlése 8 °
Vezérlés Lánc
Világítás Nincs
Hátramenet Igen
A helyiség mérete 30 m²-ig

Takarítson meg akár 30% energiát Westinghouse Industrial mennyezeti ventilátorral !

DESIGN

Ukázka stropního ventilátoru Westinghouse Industrial bílýMennyezeti ventilátor egyszerű kialakításával, semleges színével és időtálló kidolgozásával illeszkedik szinte minden helyiségbe. Garantált a kiváló minőségű konstrukció. A ventilátor fehér színű testéhez 3 azonos színű penge kapcsolódik. A ventilátor lapátai minőségi acéllemezből készültek, ez azt jelenti, hogy a modell nagyon teljesítőképes és alkalmas zajosabb helyiségekbe, mint pl.: a nappali, konyha, iroda, vendéglő vagy hasonló területek.

 

Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

 HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor hátramenettel is van felszerelve a nyári és a téli üzemeltetésere. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse nyári üzemmódraA mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4 °C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor csak előlényeket hűt, szobát nem. Ezért kérjük, kapcsolja ki, ha helyiség kiürül.

  Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Westinghouse mennyezeti ventilátor téli üzemmódTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. A Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

 

 SZERKEZET

Mennyezeti ventilátor Westinghouse design
A mennyezeti ventilátor 4 sebességes motorral van felszerelve. Ez lehetőséget ad szabályozni az áramló levegő intenzitását. Átmérője 142 cm megfelel körülbelül 37  helységnek. A ventilátor további méretei a csatolt képen. Ez a modell lámpát nem tartalmaz.

KEZELÉS

Controls a falon Westinghouse 78800 A ventilátor vezérlését Westinghouse 78800 fali kapcsoló biztosítja, amely része a csomagolásnak. A készülék lehetővé teszi, hogy szabályozzák a sebességet négy fokozatban és ki/be kapcsolja a berendezést.


TELEPÍTÉS

A Westinghouse mennyezeti ventilátor telepítését a kézikönyv segítségével szinte mindenki elvégezheti.

 Downrod rögzítő rendszer

Westinghouse mennyezeti ventilátor Downrod mountDownrod rögzitő rendszer használatánál mindig szükséges a telepítő rúd (tartozék) beépítése. Amennyiben magasabbra kívánja helyezni, akkor lehetséges egy hosszabb rudat vásárolni nagy belmagasságú helyiséghez.
30,5 cm-es hosszabbító rúd
46 cm-es hosszabbító rúd

Letöltés

Kellékek

30 hasonló termék: