+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Westinghouse INDUSTRIAL 72268 mennyezeti ventilátor fali kapcsolóval, Ø 142 cm

72268

4895105605702

8 db

48 540 HUF

38 220 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Szín Fehér
Feszültség 220/240 V
Frekvencia 50/60 Hz
Tanúsítvány jelek CE
Alapanyag Fém
Védettség IP 20
Teljesítmény 60 W
Méretek Lásd a képen
Tűzállóság Nem
Telepítés Mennyezetre
Élettartam 10 év
Átmérő 142 cm
Fordulat 250/210/150/90 fordulat/perc
Használat Beltéri
Tömeg 6
Zajszint Max. 55 dB
Kellékek Rögzítő rúd
Lapátok színe Fehér
Lapátok dőlése 8 °
Vezérlés Lánc
Világítás Nincs
Hátramenet Igen
A helyiség mérete 30 m²-ig

Használja ki az egyszerű és letisztult formatervezésű Westinghouse Industrial 72268 mennyezeti ventilátor minden előnyét. A semleges, fehér színű ventilátor illeszkedik szinte minden helyiségbe – a dolgozószobában, a családi házban, az irodában, az üzletben, a gyártósoron, vagy a raktárhelységben egyaránt elhelyezhető. A mennyezeti ventilátor ellenőrzését a 4 sebességi fokozattal rendelkező fali kapcsoló (a csomag részét képezi) könnyíti meg.

A mennyezeti ventilátor 4 sebességes motorja 142 cm átmérőjű lapátokkal van felszerelve, hatékonyan szabályozza a levegő hőmérsékletét körülbelül 37 m² helységekben. A készülék maximális teljesítménye 63W, fordulatszáma 250 fordulat/perc, a zajszint becsült értéke 55 dB(A) (a TV készülék normál beállítású hangereje).


A Westinghouse Industrial 72268 mennyezeti ventilátor előnyei

  • semleges formatervezés
  • fali kapcsoló, amely a csomag részét képezi
  • a forró napokon legalább 4 °C-al csökkenti a hőérzetet
  • a téli időszakban a fűtési költségek akár 30%-kal csökkenthetők
  • 4-sebességes motor hátramenet funkcióval
  • zökkenőmentes telepítés akár enyhén lejtős mennyezetre is
  • downrod rögzítő rendszer - egyszerű telepítés biztosít


Ideális klíma télen - nyáron

A Westinghous Industrial 72268 mennyezeti ventilátor 4 sebességes motorjának köszönhetően nyáron kellemes klímát teremt a szobában. Télen a meleg levegőt a mennyezettől a padló felé irányítja, ezzel biztosítva a helyiség megfelelő hőfokozatú komfortosságát. A ventilátor alkalmazásával akár 30%-kal csökkentheti a fűtési költségeket.


A Westinghouse INDUSTRIAL 72268 mennyezeti ventilátor nyári üzemmódja

A nyári üzemmódban a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak. A mennyezeti ventilátor ilyenkor lefelé fújja a levegőt, és kellemes hőérzetet biztosít Önnek. A hőérzetet legalább 4 °C-kal csökkenti.

nyár


A Westinghouse INDUSTRIAL 72268 mennyezeti ventilátor téli üzemmódja

Téli időszakban a Westinghouse BENDAN 72557 mennyezeti ventilátorral a fűtési költségek jelentős része megtakarítható. A ventilátort kapcsolja át téli üzemmódba - a lapátok az óramutató járásával azonos irányban forognak - és állítsa a legalacsonyabb sebességre. A keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában.

tél


Letisztult formatervezés

A Westinghouse Industrial 72268 mennyezeti ventilátor az azonos elnevezésű termékcsaládba tartozó készülékekhez hasonlóan letisztult, ugyanakkor sokoldalú formatervezésű, ennek köszönhetően gyakorlatilag bármely lakó- vagy nem lakáscélú helyiségben egyaránt elhelyezhető. A készülék fehér színe nem zavaró, szerves részévé válik a különböző stílusú szobáknak és irodáknak.

Letisztult formatervezés


Erős, hosszú élettartammal bíró motor

A mennyezeti ventilátor erős, 4 sebességes motorja hátrameneti funkcióval rendelkezik. Ez lehetőséget biztosít az áramló levegő intenzitásának szabályozására: könnyed fuvallat vagy intenzív hűsítő áramlás egyaránt beállítható. A 63 / 40 / 23 / 10 W teljesítmény mellett a ventilátor fogyasztása 0,28 / 0,22 / 0,17 / 0,11 A.


A downrod rendszer egyszerű telepítést biztosít

A mennyezeti ventilátor gyors és egyszerű telepítését a downrod rögzítő rendszer biztosítja. A rendszer használatánál mindig szükséges a telepítő rúd beépítése. A magas mennyezetekhez javasoljuk a 45 cm-es hosszabbító rúd vásárlását.

Amennyiben nincs szüksége hosszabbító rúdra, akkor alkalmazza a csomagban található telepítő rudat. Ez a rendszer nem teszi lehetővé a süllyesztett mennyezeti ventilátor telepítését (mindig rúddal szerelje).


Megfelelő kiegészítők

A ventilátorhoz javasoljuk a távirányító beszerzését.

Lehetőség van a 45 cm-es hosszabbító rúd megvásárlására is (magas mennyezeteknél használatos).

Letöltés

Kellékek

30 hasonló termék: