+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Westinghouse Helix Fusion fehér, fekete

78753

4895105601742

2 db

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

96 820 HUF

76 236 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Légszállítás 144 m3 / perc
Teljesítmény 58/40/26 W
Fordulat 175/125/80 ford/perc
Áramerősség 0,25 / 0,18 / 0,12 A
Zajszint Max. 49 dB
Védettség IP24
Feszültség 230 V
Frenkevcia 50 Hz
Átmérő 132 cm
Súly 8,2 kg
Méretek Lásd a képen
Szín Króm
Telepítés mennyezetre
Sebességek száma 3
Tanusítvány jel CE
Használat Beltéri
Vezérlés Láncvezérelt
Világítás 4x 40W G9
Téli üzemmód Van
Helyiség mérete 25 m²-ig
Gyártó Westinghouse
Időzítővel Nem
Páraérzékelővel Nem
Húzókapcsolóval Nem
Mozgás érzékelővel Nem
Emelt teljesítménnyel Nem
Alacsony zajszinttel Igen

Akár 30%-os energia megtakarítás a Westinghouse Helix Fusion mennyezeti ventilátorral!

DESIGN

Minta mennyezeti ventilátor Westinghouse Helix FusionMennyezeti ventilátor sima, vékony kialakításban. 

Kifinomult kialakítása és modern megjelenése megragadja a mai életstílus lényegét. A ventilátor teste króm színű, melyhez 5  penge (lapát) csatlakozik, melyek az egyik oldalon fehérek a másikon fekete színűek. A ventilátor lapátjai fából készültek, ez azt jelenti, hogy ez a modell nagyon csendes, és különösen alkalmas a dolgozószobába, irodába vagy hálószobába.Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

 HASZNÁLAT

Mennyezeti ventilátor el van látva hátrameneti fokozattal a nyári és a téli üzemeltetéshez. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem). Amennyiben szüksége van rá tartalék lencsét is tud hozzá vásárolni.

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse nyári üzemmódA mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor Önt frissíti fel, nem az üres szobát! Ajánljuk, kapcsolja ki, ha helyiségben már nem tartózkodik senki.

 Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse téli üzemmódTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

 

SZERKEZET


A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motort, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebességének szabályozásához. Átmérője 132 cm alkalmas egy 25 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell tartalmaz egy beépített fényforrást is.


A szoba fő fényforrásának is alkalmas

A Westinghouse Helix Fusion mennyezeti ventilátor tartalmaz egy G9-es fényforrás bemenetet 4x33 W-os teljesítménnyel. Helyettesítheti a fő fényforrást a szoba közepén. A csomagolás az égőt is tartalmazza.

KEZELÉS

Mennyezeti ventilátor Westinghouse lánc működésétA ventilátort egy lánc irányítja, mely a motor közepén van csatlakoztatva. A lánc meghúzásával beállitja maximális teljesítményt, a következő 3 húzással csökkenti a ventilátor sebességét, valamint a negyedikkel leállítja azt.


TELEPÍTÉS

A mennyezeti ventilátor felszerelését a kézikönyv segítségével akárki elvégezheti.

Dual Mount felfogató rendszer

Westinghouse mennyezeti ventilátor Dual hegy TelepítésAmikor telepíti a Westinghouse mennyezeti ventilátort a "Dual Mount" felfogató rendszerhez lehet használni egy hosszabbító rudat, ami benne van a csomagolásban, de a mennyezeti ventilátor telepíthető anélkül is. A rúd nélkül csökkenti a beépítési magasságot (alkalmas alacsony mennyezethez). Amennyiben magas beépítési magasságot igényel, akkor lehetséges egy hosszabb rúdat vásárolni nagy belmagasságú helyiséghez.
30,5 cm-es hosszabbító rúd
46 cm-es hosszabbító rúd

Letöltés

Kellékek

30 hasonló termék: