+36 23 952 994

megjelenítése / elrejtése menü

Westinghouse Arius távirányítású, fehér, fekete

72559

4895105604897

2 db

114 770 HUF

90 370 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Légszállítás 152 m3 / perc
Teljesítmény 55/35/20 W
Fordulat 170/110/51 ford/perc
Áramerősség 0,24 / 0,18 / 0,15 A
Zajszint 48 dB/3 m
Védettség IP 20
Feszültség 230 V
Frenkevcia 50 Hz
Átmérő 132 cm
Súly 9,4 kg
Méretek Lásd a képen
Szín Csiszolt króm
Telepítés mennyezetre
Tanusítvány jel CE
Tűzállóság Nincs
Használat Beltéri
Lapátok dőlése 18 °
Vezérlés Infravörös távvezérlő
Világítás 5x 9W E14 3U
Téli üzemmód Van
Helyiség mérete 25 m²-ig
Lapátok színe Fehér és fekete
Időzítővel Nem
Páraérzékelővel Nem
Húzókapcsolóval Nem
Mozgás érzékelővel Nem
Emelt teljesítménnyel Nem
Alacsony zajszinttel Igen

Akár 30%-os energia megtakarítás a Westinghouse Arius fénnyel felszerelt mennyezeti ventilátorral!

DESIGN

króm színű testéhez 6 penge (lapát) kapcsolódik, melyek egyik oldala fehér a másik fekete színű. A ventilátor lapátok fából, ránctalan felülettel készültek. Ez azt jelenti, hogy a modell nagyon csendes, tehát különösen alkalmas a hálószobába, dolgozószobába vagy akár az irodába.


Westinghouse Arius


Mi a különbség a 4, 5 vagy 6 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor el van látva hátrameneti fokozattal a nyári és a téli üzemeltetéshez. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor Önt frissíti fel, nem az üres szobát! Ajánljuk, kapcsolja ki, ha helyiségben már nem tartózkodik senki.

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Tenergiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. A Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

SZERKEZET

A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motort, mely kiválóan biztosítja Önnek a levegő sebességének szabályozását. Átmérője 132 cm alkalmas egy 25 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell tartalmaz egy beépített fényforrást is.

A szoba fő fényforrásának is alkalmas


A Westinghouse Arius mennyezeti ventilátor tartalmaz egy E14 3U fényforrás bemenetet 5x 9 W-os teljesítménnyel. Helyettesítheti a fő fényforrást a szoba közepén. A csomagolás az égőt nem tartalmazza.

KEZELÉS

A ventilátor infravörös távirányító által vezérelhető. Távirányító lehetővé teszi a bekapcsolást, a forgási sebesség változtatását, valamint a fény kapcsolását. Infravörös távirányító igényel 2db AA elemet (nem tartozéka a csomagnak). Ennek a távirányítónak az előnye a sima vezérlés akár 7 m távolságról is. A távirányítónak az előnyei a rádióhullámos vezérlővel szemben az alacsonyabb fogyasztás és a hosszabb akkumulátor élettartam.

 TELEPÍTÉS

Westinghouse mennyezeti ventilátor telepítését a kézikönyv segítségével szinte mindenki elvégezheti.

Dual Mount rögzítő rendszer

Amikor telepíti a Westinghouse mennyezeti ventilátort a "Dual Mount" felfogató rendszerhez lehet használni egy hosszabbító rudat, ami benne van a csomagolásban, de a mennyezeti ventilátor telepíthető anélkül is. A rúd nélkül csökkenti a beépítési magasságot (alkalmas alacsony mennyezethez). A ventilátorhoz nem vásárolható hosszabbító rúd.

Letöltés

Kellékek

30 hasonló termék: