+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Westinghouse Arius távirányítású, fehér, fekete

72559

4895105604897

2 db

106 310 HUF

83 709 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Légszállítás152 m3 / perc
Teljesítmény55/35/20 W
Fordulat170/110/51 ford/perc
Áramerősség0,24 / 0,18 / 0,15 A
Zajszint48 dB/3 m
VédettségIP 24
Feszültség230 V
Frenkevcia50 Hz
Átmérő132 cm
Súly9,4 kg
MéretekLásd a képen
SzínCsiszolt króm
Telepítésmennyezetre
Tanusítvány jelCE
TűzállóságNincs
HasználatBeltéri
Lapátok dőlése18 °
VezérlésInfravörös távvezérlő
Világítás5x 9W E14 3U
Téli üzemmódVan
Helyiség mérete25 m²-ig
Lapátok színeFehér és fekete
IdőzítővelNem
PáraérzékelővelNem
HúzókapcsolóvalNem
Mozgás érzékelővelNem
Emelt teljesítménnyelNem
Alacsony zajszinttelIgen

Akár 30%-os energia megtakarítás a Westinghouse Arius fénnyel felszerelt mennyezeti ventilátorral!

DESIGN

Minta Westinghouse Arius mennyezeti ventilátorMennyezeti ventilátor sima, vékony kialakításban.  Kifinomult kialakítása, és modern megjelenése  megragadja a mai  életstílus lényegét. Garantált a kiváló minőség. A ventilátor króm színű testéhez 6 penge (lapát) kapcsolódik, melyek egyik oldala fehér a másik fekete színű. A ventilátor lapátok fából, ránctalan felülettel készültek. Ez azt jelenti, hogy a modell nagyon csendes, tehát különösen alkalmas a hálószobába, dolgozószobába vagy akár az irodába.

Mi a különbség a 4, 5 vagy 6 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor el van látva hátrameneti fokozattal a nyári és a téli üzemeltetéshez. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse Nyári üzemmódA mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját, és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor Önt frissíti fel, nem az üres szobát! Ajánljuk, kapcsolja ki, ha helyiségben már nem tartózkodik senki.

 Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse téli üzemmódTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. A Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

SZERKEZET

Mennyezeti ventilátor Westinghouse design
A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motort, mely kiválóan biztosítja Önnek a levegő sebességének szabályozását. Átmérője 132 cm alkalmas egy 25 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell tartalmaz egy beépített fényforrást is.

A szoba fő fényforrásának is alkalmas


A Westinghouse Arius mennyezeti ventilátor tartalmaz egy E14 3U fényforrás bemenetet 5x 9 W-os teljesítménnyel. Helyettesítheti a fő fényforrást a szoba közepén. A csomagolás az égőt nem tartalmazza.

KEZELÉS

Westinghouse mennyezeti ventilátor infravörös távirányítóA ventilátor infravörös távirányító által vezérelhető . Távirányító lehetővé teszi a bekapcsolást, a forgási sebesség változtatását, valamint a fény kapcsolását. Infravörös távirányító igényel 2db AA elemet (nem tartozéka a csomagnak). Ennek a távirányítónak az előnye a sima vezérlés akár 7 m távolságról is. A távirányítónak az előnyei a rádióhullámos vezérlővel szemben az alacsonyabb fogyasztás és a hosszabb akkumulátor élettartam.

 TELEPÍTÉS

Westinghouse mennyezeti ventilátor telepítését a kézikönyv segítségével szinte mindenki elvégezheti.

Dual Mount rögzítő rendszer

Westinghouse mennyezeti ventilátor Dual szerelésű Amikor telepíti a Westinghouse mennyezeti ventilátort a "Dual Mount" felfogató rendszerhez lehet használni egy hosszabbító rudat, ami benne van a csomagolásban, de a mennyezeti ventilátor telepíthető anélkül is. A rúd nélkül csökkenti a beépítési magasságot (alkalmas alacsony mennyezethez). A ventilátorhoz nem vásárolható hosszabbító rúd.

Letöltés

Kellékek

30 hasonló termék: