+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Mennyezeti ventilátor Westinghouse Hercules bükk, halvány juhar

78545

4895105605313

2 db

84 550 HUF

66 575 HUF Áfa nélkül

Adatlap

SzínCsiszolt nikkel
Feszültség220/240 V
Frekvencia50/60 Hz
Tanúsítvány jelekCE
AlapanyagFém
VédettségIP24
Teljesítmény60 W
MéretekLásd a képen
TűzállóságNem
TelepítésMennyezetre
Élettartam10 év
Átmérő132 cm
Fordulat170/125/75 fordulat/perc
HasználatBeltéri
Tömeg8
Zajszint52 dB
KellékekRögzítő rúd
Lapátok színeBükk és halvány juhar
Lapátok dőlése12 °
VezérlésLánc
Világítás1x 80W R7
HátramenetIgen
A helyiség mérete25 m²-ig

Akár 30%-os energia megtakarítás a Westinghouse Hercules mennyezeti ventilátorral!

DESIGN

Minta Westinghouse mennyezeti ventilátor HerculesMennyezeti ventilátor sima és vékony kialakításban. Színes kidolgozása és kifinomultsága megragadja mai modern életmód lényegét. Kiváló minőségű konstrukció. A ventilátor matt nikkel színű testéhez 5 penge (lapát) kapcsolódik, melyek egyik oldala bükk a másik halvány juhar színű. A ventilátor lapátai fából készültek, ez azt jelenti, hogy a modell nagyon csendes, és különösen alkalmas a dolgozószobába, irodába vagy hálószobába.


Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor el van látva hátrameneti fokozattal a nyári és a téli üzemeltetéshez. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

A mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor csak előlényeket hűt, szobát nem. Ezért kérjük, kapcsolja ki, ha helyiség kiürül.

 Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse téli üzemmódTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

 

 SZERKEZET

Mennyezeti ventilátor Westinghouse design
A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motrot, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebességének szabályozásához. Átmérője 132 cm alkalmas egy 25 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell tartalmaz egy beépített fényforrást is.


Cserélje le a fő fényforrást a szobában

Westinghouse Hercules mennyezeti ventilátor része beépített lámpa, R7 foglalattal. Teljesítménye 80 W. Ventilátor helyettesíti a fő fényforrást a szoba közepén. Az égőt tartalmazza a csomagolás.

KEZELÉS

Mennyezeti ventilátor Westinghouse lánc működésétA ventilátort egy lánc irányítja, mely a motor közepén van csatlakoztatva. A lánc meghúzásával beállitja maximális teljesítményt, a következő 3 húzzással csökkenti a ventilátor sebességét, valamint a negyedikkel leállítja azt.
A ventilátorhoz kézi vagy fali távirányítót is lehet venni(megtalálja a tartozékokban a technikai paraméterek alatt).


TELEPÍTÉS

A mennyezeti ventilátor felszerelését a kézikönyv segítségével akárki elvégezheti.

Dual Mount rögzítő rendszer

Amikor telepíti a Westinghouse mennyezeti ventilátort a "Dual Mount" felfogató rendszerhez lehet használni egy hosszabbító rudat, ami benne van a csomagolásban, de a mennyezeti ventilátor telepíthető anélkül is. A rúd nélkül csökkenti a beépítési magasságot (alkalmas alacsony mennyezethez). Amennyiben magas beépítési magasságot igényel, akkor lehetséges egy hosszabb rúdat vásárolni nagy belmagasságú helyiséghez.
30,5 cm-es hosszabbító rúd
46 cm-es hosszabbító rúd

Letöltés

Kellékek

30 hasonló termék: