+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Mennyezeti ventilátor Westinghouse Havanna távirányítású, ezüst, grafit

72546

4895105604859

nincs raktáron – rendelésre

91 500 HUF

72 047 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Légszállítás175 m3 / perc
Teljesítmény56/39/18 W
Fordulat180/156/98 ford/perc
Áramerősség0,23 / 0,21 / 0,18 A
ZajszintMax. 47 dB
VédettségIP24
Feszültség230 V
Frenkevcia50 Hz
Átmérő132 cm
Súly7,8 kg
MéretekLásd a képen
SzínCsiszolt alumínium
Telepítésmennyezetre
Sebességek száma3
Tanusítvány jelCE
HasználatBeltéri
Lapátok színeEzüst és grafit
Lapátok dőlése10 ˚
VezérlésInfravörös távvezérlő
Világítás1x 80W R7
Téli üzemmódVan
Helyiség mérete25 m²-ig
GyártóWestinghouse
HátramenetIgen
IdőzítővelNem
PáraérzékelővelNem
HúzókapcsolóvalNem
Mozgás érzékelővelNem
Emelt teljesítménnyelNem
Alacsony zajszinttelIgen

Akár 30%-os energia megtakarítás a Westinghouse Havanna mennyezeti ventilátorral!

DESIGN

Ukázka stropního ventilátoru Westinghouse BendanMennyezeti ventilátor sima, vékony kialakításban. A színes kidolgozása és a ventilátor telepítő rendszere megragadja a mai modern életstílus lényegét. Garantált a kiváló minőség. A ventilátor csiszolt alumínium színű testéhez 4 penge (lapát) kapcsolódik, mely egyik oldala ezüst a másik grafit színű. A ventilátor lapátok fából, ránctalan felülettel készültek. Ez azt jelenti, hogy a modell nagyon csendes, tehát különösen alkalmas a hálószobába, dolgozószobába vagy akár az irodába.


Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor el van látva hátrameneti fokozattal a nyári és a téli üzemeltetéshez. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem). 

Amennyiben szüksége van rá tartalék lencsét is tud hozzá vásárolni.

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Stropní ventilátor Westinghouse letní provozA mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor Önt frissíti fel, nem az üres szobát! Ajánljuk, kapcsolja ki, ha helyiségben már nem tartózkodik senki.

 Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Stropní ventilátor Westinghouse zimní provozTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

 


SZERKEZET

Stropní ventilátor Westinghouse konstrukce
A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motort, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebességének szabályozásához. Átmérője 132 cm alkalmas egy 25 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell tartalmaz egy beépített fényforrást is.


A szoba fő fényforrásának is alkalmas

A Westinghouse Havanna mennyezeti ventilátor integrált fény foglalata R7, teljesítmény 80 W. Helyettesítheti a fő fényforrást a szoba közepén. Az égő benne van a csomagban.

 KEZELÉS

 

Stropní ventilátor Westinghouse infračervené dálkové ovládáníA ventilátor infravörös távirányító által vezérelhető. Távirányító lehetővé teszi a bekapcsolást, a forgási sebesség változtatását, valamint a fény kapcsolását. Infravörös távirányító igényel 2db AA elemet (nem tartozéka a csomagnak). Ennek a távirányítónak az előnye a sima vezérlés akár 7 m távolságról is. A távirányítónak az előnyei a rádióhullámos vezérlővel szemben az alacsonyabb fogyasztás és a hosszabb akkumulátor élettartam.

 TELEPÍTÉS

Westinghouse mennyezeti ventilátor telepítését a kézikönyv segítségével szinte mindenki elvégezheti.

Downrod rögzítő rendszer

Stropní ventilátor Westinghouse Downrod montáž
A Downrod rögzitő rendszer használatánál mindig szükséges a telepítő rúd (tartozék) beépítése. Amennyiben magasabbra kívánja helyezni, akkor lehetséges egy hosszabb rudat vásárolni nagy belmagasságú helyiséghez.
30,5 cm-es hosszabbító rúd
46 cm-es hosszabbító rúd

Letöltés

Kellékek

30 hasonló termék: