+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Mennyezeti ventilátor Westinghouse Flora Royale fehér, ezüst

78788

4895105605740

3 db

40 890 HUF

32 197 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Légszállítás101 m3 / perc
Teljesítmény39/27/14 W
Fordulat243/180/120 ford/perc
Áramerősség0,23 / 0,17 / 0,12 A
Zajszint44 dB
VédettségIP24
Feszültség230 V
Frenkevcia50 Hz
Átmérő76 cm
Súly5,5 kg
MéretekLásd a képen
SzínMatt króm
Telepítésmennyezetre
Tanusítvány jelCE
HasználatBeltéri
Lapátok színefehér és ezüst
Lapátok dőlése18 °
VezérlésLáncvezérelt
Világítás1x 60W E27
Téli üzemmódVan
Helyiség mérete10 m²-ig
GyártóWestinghouse
HátramenetIgen
IdőzítővelNem
PáraérzékelővelNem
HúzókapcsolóvalNem
Mozgás érzékelővelNem
Emelt teljesítménnyelNem
Alacsony zajszinttelIgen

Akár 30%-os energia megtakarítás a Westinghouse Flora Royale mennyezeti ventilátorral!

DESIGN

Mennyezeti ventilátoru Westinghouse Flora RoyalMennyezeti ventilátor, sima és vékony kialakítással. Színe és szerkezete megragadja a mai modern életstílus lényegét. Kiváló minőségű konstrukció. A ventilátor matt króm testéhez 6 penge (lapát) kapcsolódik, melyek egyik oldala fehér, a másik ezüst színű. A ventilátor pengéi fából készültek. Ez azt jelenti, hogy a model nagyon csendes, és különösen alkalmas a hálószoba, dolgozószoba vagy az iroda lehűtésére.Mi a különbség a 3, 4,5 vagy 6 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor hátramenettel is van felszerelve a nyári és a téli üzemeltetésere. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (A távirányítón nem). 

Amennyiben szüksége van rá tartalék lencsét is tud hozzá vásárolni.

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Westinghouse mennyezeti ventilátor nyári üzemmódA mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor Önt frissíti fel, nem az üres szobát! Ajánljuk, kapcsolja ki, ha helyiségben már nem tartózkodik senki

 

Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Westinghouse mennyezeti ventilátor téli üzemmódTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. A Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

 


SZERKEZET

Stropní ventilátor Westinghouse konstrukce
A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motort, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebességének szabályozásához. Átmérője 76 cm, alkalmas egy 10 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell tartalmaz egy beépített fényforrást is.


A szoba fő fényforrásának is alkalmas

A Westinghouse Flora Royale mennyezeti ventilátor integrált fény foglalata E27, teljesítménye 60 W . Helyettesítheti a fő fényforrást a szoba közepén. Az égő benne van a csomagolásban.

KEZELÉS

Stropní ventilátor Westinghouse řetízkové ovládáníA ventilátort egy lánc irányítja, mely a motor közepén van csatlakoztatva. A lánc meghúzásával beállítja maximális teljesítményt, a következő 3 húzással csökkenti a ventilátor sebességét, valamint a negyedikkel leállítja azt.
A ventilátorhoz kézi vagy fali távirányítót is lehet venni (megtalálja a tartozékokban a technikai paraméterek alatt).


TELEPÍTÉS

Westinghouse mennyezeti ventilátor telepítését a kézikönyv segítségével szinte mindenki elvégezheti.

Dual Mount rögzítő rendszer

Stropní ventilátor Westinghouse Dual Mount montážAmikor telepíti a Westinghouse mennyezeti ventilátort a "Dual Mount" felfogató rendszerhez lehet használni egy hosszabbító rudat, ami benne van a csomagolásban, de a mennyezeti ventilátor telepíthető anélkül is. A rúd nélkül csökkenti a beépítési magasságot (alkalmas alacsony mennyezethez). Amennyiben magas beépítési magasságot igényel, akkor lehetséges egy hosszabb rudat vásárolni nagy belmagasságú helyiséghez.
30,5 cm-es hosszabbító rúd
46 cm-es hosszabbító rúd

Letöltés

Kellékek

30 hasonló termék: