+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Westinghouse Celestia távirányítású, wenge

72530

4895105604811

2 db

137 505 HUF

108 272 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Légszállítás 117 m3 / perc
Teljesítmény 51/33/19 W
Fordulat 225/181/105 ford/perc
Áramerősség 0,23 / 0,15 / 0,10 A
Zajszint 51 dB
Védettség IP20
Feszültség 230 V
Frenkevcia 50 Hz
Átmérő 112 cm
Súly 6,5 kg
Szín Króm
Telepítés mennyezetre
Sebességek száma 3
Tanusítvány jel CE
Használat Beltéri
Kellékek Távvezérlő
Lapátok színe Wenge
Lapátok dőlése 12 °
Vezérlés Infravörös távvezérlő
Világítás 2x 11W E27 3U
Téli üzemmód Van
Helyiség mérete 15 m²-ig
Gyártó Westinghouse
Időzítővel Nem
Páraérzékelővel Nem
Húzókapcsolóval Nem
Mozgás érzékelővel Nem
Emelt teljesítménnyel Nem
Alacsony zajszinttel Igen

Akár 30%-os energia megtakarítás a Westinghouse Celestia világítással felszerelt mennyezeti ventilátorral !

DESIGN

Mennyezeti ventilátor, sima és vékony kialakítással. Színe és szerkezete megragadja a mai modern életstílus lényegét. Kiváló minőségű konstrukció. A ventilátor króm színű testéhez 3 penge (lapát) kapcsolódik, melyek wenge színűek. A ventilátor lapátjai fából készültek. Ez azt jelenti, hogy ez a modell nagyon csendes, és különösen alkalmas a hálószoba, dolgozószoba vagy az iroda lehűsítésére.

Westinghouse Celestia távirányítású, wenge

Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor hátramenettel is van felszerelve a nyári és a téli üzemeltetésere. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

A mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor Önt frissíti fel, nem az üres szobát! Ajánljuk, kapcsolja ki, ha helyiségben már nem tartózkodik senki.

Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Télen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

SZERKEZET

A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motort, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebességének szabályozásához. Átmérője 112 cm, alkalmas egy 15 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell tartalmaz egy beépített fényforrást is.

A szoba fő fényforrásának is alkalmas

A mennyezeti ventilátor Westinghouse Celestia beépített lámpa foglalata E27 3U, teljesítménye 2x11 W. Helyettesíti a fő fényforrást a szoba közepén. Az égő tartozéka a csomagolásnak.

KEZELÉS

A ventilátor infravörös távirányító által vezérelhető . Távirányító lehetővé teszi a bekapcsolást, a forgási sebesség változtatását, valamint a fény kapcsolását. Infravörös távirányító igényel 2db AA elemet (nem tartozéka a csomagnak). Ennek a távirányítónak az előnye a sima vezérlés akár 7 m távolságról is. A távirányítónak az előnyei a rádióhullámos vezérlővel szemben az alacsonyabb fogyasztás és a hosszabb akkumulátor élettartam.

TELEPÍTÉS

Westinghouse mennyezeti ventilátor telepítését a kézikönyv segítségével szinte mindenki elvégezheti.

Rögzítő rendszer Hugger

Amennyiben a Westinghouse mennyezeti ventilátort a "Hugger" rögzítő rendszerrel telepíti, nem használható hosszabb rúddal. A ventilátor speciálisan alacsony mennyezetre készült.

Letöltés

30 hasonló termék: