+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Mennyezeti ventilátor Westinghouse Turbo II fehér, színes, fenyőfa

78673

4895105601766

5 db

46 050 HUF

36 260 HUF Áfa nélkül

Adatlap

SzínFehér
Feszültség220/240 V
Frekvencia50/60 Hz
Tanúsítvány jelekCE
AlapanyagFém
Teljesítmény60 W
MéretekLásd a képen
TűzállóságNem
TelepítésMennyezetre
Élettartam10 év
Átmérő76 cm
Fordulat260/190/130 fordulat/perc
HasználatBeltéri
Tömeg6
ZajszintMax. 50 dB
KellékekRögzítő rúd
Lapátok színeFehér
Lapátok dőlése18°
VezérlésLánc
Világítás1x60W E14 (nem tartozék)
HátramenetIgen
A helyiség mérete10 m²-ig

Akár 30%-os energia megtakarítás a Westinghouse Turbo II mennyezeti ventilátorral!

DESIGNEgy időtálló arculatú mennyezeti ventilátor. Kisebb és színes kialakítása igazi hangulatot teremt, különösen a gyerekek számára. Garantált a kiváló minőség. A ventilátor fehér színű testéhez 6 penge (lapát) kapcsolódik, melyek fehérek az egyik oldalon, a másikon fenyőfa színűek. A csomag egy sor különböző színű pengét is tartalmaz. A ventilátor lapátai fából készültek, ez azt jelenti, hogy ez a modell nagyon csendes, és különösen alkalmas a dolgozószobába, irodába vagy hállószobába.

Mi a különbség a 3, 4, 5 vagy 6 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor el van látva hátrameneti fokozattal a nyári és a téli üzemeltetéshez. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse nyári üzemmódA mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor csak előlényeket hűt, szobát nem. Ezért kérjük, kapcsolja ki, ha helyiség kiürül

 Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse téli üzemmódTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. A Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

 

SZERKEZET

Mennyezeti ventilátor Westinghouse design
A ventilátor 3 sebességű motorjának lehetőséget nyújt, hogy szabályozza az áramló levegő gyorsaságát . Átmérője 76 cm alkalmas egy 10 -es helyiségnek. A ventilátor más méretei a csatolt képen . Ez a modell tartalmaz egy beépített fényforrást.

 

A szoba fő fényforrásának is alkalmas

A Westinghouse Turbo II mennyezeti ventilátor tartalmaz egy E14-es fényforrás bemenetet 60 W-os teljesíménnyel. Helyettesítheti a fő fényforrást a szoba közepén. A csomagolás az égőt nem tartalmazza.

KEZELÉS

Mennyezeti ventilátor Westinghouse lánc működésétA ventilátort egy lánc irányítja, mely a motor közepén van csatlakoztatva. A lánc meghúzásával beállitja maximális teljesítményt, a következő 3 húzzással csökkenti a ventilátor sebességét, valamint a negyedikkel leállítja azt.
A ventilátorhoz kézi vagy fali távirányítót is lehet venni(megtalálja a tartozékokban a technikai paraméterek alatt).TELEPÍTÉS

A mennyezeti ventilátor felszerelését a kézikönyv segítségével akárki elvégezheti.

Dual Mount rögzítő rendszer

SzorítóAmikor telepíti a Westinghouse mennyezeti ventilátort, a "Dual Mount" felfogató rendszerhez lehet használni egy hosszabbító rudat, ami benne van a csomagolásban, de a mennyezeti ventilátor telepíthető anélkül is. A rúd nélkül csökkenti a beépítési magasságot (alkalmas alacsony mennyezethez). Amennyiben magas beépítési magasságot igényel, akkor lehetséges egy hosszabb rúdat vásárolni nagy belmagasságú helyiséghez.
30,5 cm-es hosszabbító rúd
46 cm-es hosszabbító rúd

Letöltés

Kellékek

30 hasonló termék: