+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Mennyezeti ventilátor Westinghouse Comet fehér, világos juhar

78182

4895105600509

3 db

77 950 HUF

61 378 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Légszállítás 166 m3 / perc
Teljesítmény 58/40/26 W
Fordulat 170/130/80 ford/perc
Áramerősség 0,25 / 0,18 / 0,12 A
Zajszint 48 dB
Védettség IP20
Feszültség 230 V
Frenkevcia 50 Hz
Átmérő 132 cm
Súly 7,7 kg
Méretek Lásd a képen
Szín Titán
Telepítés mennyezetre
Sebességek száma 3
Tanusítvány jel CE
Használat Beltéri
Kellékek Telepítő rúd
Lapátok színe Fehér és világos juhar
Lapátok dőlése 11 °
Vezérlés Láncvezérelt
Világítás 2x40 W E14
Téli üzemmód Van
Helyiség mérete 25 m²-ig
Gyártó Westinghouse
Időzítővel Nem
Páraérzékelővel Nem
Húzókapcsolóval Nem
Mozgás érzékelővel Nem
Emelt teljesítménnyel Nem
Alacsony zajszinttel Igen

Akár 30%-os energia megtakarítás a Westinghouse Comet mennyezeti ventilátorral!


DESIGN

Egy klasszikus kialakításban készült mennyezeti ventilátor. Lágy egyszerű szín, alak, amely soha nem megy ki a divatból. A ventilátor titán színű testéhez 5 penge (lapát) kapcsolódik, melyek az egyik oldalon fehér a másikon világos juhar színűek. A ventilátor lapátok fából, ránctalan felülettel készültek. Ez azt jelenti, hogy a modell nagyon csendes, tehát különösen alkalmas a hálószobába, dolgozószobába vagy akár az irodába

Amennyiben szüksége van rá tartalék lencsét is tud hozzá vásárolni.

Mennyezeti ventilátor Westinghouse Comet fehér, világos juhar

Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor el van látva hátrameneti fokozattal a nyári és a téli üzemeltetéshez. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

A mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor Önt frissíti fel, nem az üres szobát! Ajánljuk, kapcsolja ki, ha helyiségben már nem tartózkodik senki.

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Télen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

 Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

SZERKEZET

A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motort, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebességének szabályozásához. Átmérője 132 cm alkalmas egy 25 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell tartalmaz egy beépített fényforrást is.

 

A szoba fő fényforrásának is alkalmas

A Westinghouse Comet mennyezeti ventilátor integrált fény foglalata E14 teljesítménye 2x40 W. Helyettesítheti a fő fényforrást a szoba közepén (az égő nem tartozék).

KEZELÉS

A ventilátort egy lánc irányítja, mely a motor közepén van csatlakoztatva. A lánc meghúzásával beállítja maximális teljesítményt, a következő 3 húzással csökkenti a ventilátor sebességét, valamint a negyedikkel leállítja azt.
A ventilátorhoz vásárolható kézi vagy fali távirányító (lásd tartozékok alább).

TELEPÍTÉS

A mennyezeti ventilátor felszerelését a kézikönyv segítségével akárki elvégezheti..

Dual Mount rögzítő rendszer

Amikor telepíti a Westinghouse mennyezeti ventilátort a "Dual Mount" felfogató rendszerhez lehet használni egy hosszabbító rudat, ami benne van a csomagolásban, de a mennyezeti ventilátor telepíthető anélkül is. A rúd nélkül csökkenti a beépítési magasságot (alkalmas alacsony mennyezethez). Amennyiben magas beépítési magasságot igényel, akkor lehetséges egy hosszabb rúdat vásárolni nagy belmagasságú helyiséghez.

30,5 cm-es hosszabbító rúd
46 cm-es hosszabbító rúd

Letöltés

Kellékek

30 hasonló termék: