+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Westinghouse Contempra Trio kétszínű lapátokkal Ø 90 cm

72073

4895105609625

1 db

53 650 HUF

42 244 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Telepítés mennyezetre
Maximális teljesítmény 37 W
Lapátok dőlése 12 °
Szín Szálcsiszolt acél
Feszültség 230V
Frekvencia 50 Hz
Alapanyag Fém
Védettség IP24
Teljesítmény 3 x 60W E27
Méretek Lásd a képen
Tűzállóság Nem
Telepítés Mennyezetre
Átmérő 90 cm
Fordulat 236 ford/perc
Használat Beltéri
Tömeg 5,6 kg
Zajszint 48 dB/3m
Kellékek Rögzítő rúd
Lapátok színe rózsafa és bükk
Vezérlés Lánc
Világítás 3x 50W GU10 (tartozék)
Hátramenet Igen
A helyiség mérete 10 m²-ig

Akár 30%-os energia megtakarítás a Westinghouse Contempra Trio mennyezeti ventilátorral!

DESIGN

Egy időtálló kialakítású mennyezeti ventilátor. Semleges színei és egyszerű kildolgozása, illeszkednek szinte minden szobába. Garantált a kiváló minőség. A ventilátor szálcsiszolt acél színű testéhez 5 penge (lapát) kapcsolódik, melyek egyik oldala rózsafa a másik bökk színűek. A ventilátor lapátok fából, ránctalan felülettel készültek. Ez azt jelenti, hogy a modell nagyon csendes, tehát különösen alkalmas a hálószobába, dolgozószobába vagy akár az irodába.
 

Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor el van látva hátrameneti fokozattal a nyári és a téli üzemeltetéshez. Az irányvátlási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

 

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

A mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor csak előlényeket hűt, szobát nem. Ezért kérjük, kapcsolja ki, ha helyiség kiürül.

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Télen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!!

Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

SZERKEZET

A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motrot, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebességének szabályozásához. Átmérője 90 cm alkalmas egy 10 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell tartalmaz egy beépített fényforrást is.
 

A szoba fő fényforrásának is alkalmas

A Westinghouse Kingston integrált fény foglalata E27 3x 60 W . A ventilátor helyettesítheti a fő fényforrást a szoba közepén.Az égő tartozéka a csomagolásnak.

KEZELÉS

A ventilátort egy lánc irányítja, mely a motor közepén van csatlakoztatva. A lánc meghúzásával beállitja maximális teljesítményt, a következő 3 húzzással csökkenti a ventilátor sebességét, valamint a negyedikkel leállítja azt.
A ventilátorhoz vásárolható kézi vagy fali távirányító (lásd tartozékok alább).

TELEPÍTÉS

A mennyezeti ventilátor felszerelését a kézikönyv segítségével akárki elvégezheti.

Dual Mount rögzítő rendszer

Amikor telepíti a Westinghouse mennyezeti ventilátort a "Dual Mount" felfogató rendszerhez lehet használni egy hosszabbító rudat, ami benne van a csomagolásban, de a mennyezeti ventilátor telepíthető anélkül is. A rúd nélkül csökkenti a beépítési magasságot (alkalmas alacsony mennyezethez). Amennyiben magas beépítési magasságot igényel, akkor lehetséges egy hosszabb rúdat vásárolni nagy belmagasságú helyiséghez.
30,5 cm-es hosszabbító rúd
46 cm-es hosszabbító rúd
Kellékek

30 hasonló termék: