+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Mennyezeti ventilátor Westinghouse Techno II távirányítású, LED világítással

72039

4895105609533

1 db

249 830 HUF

196 717 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Sebességek száma 6
Szín Titán
Feszültség 230 V
Frekvencia 50 Hz
Tanúsítvány jelek CE
Alapanyag Fém
Védettség IP24
Teljesítmény 35 W
Méretek Lásd a képen
Tűzállóság Nem
Telepítés Mennyezetre
Átmérő 182 cm
Fordulat 141 ford/perc
Használat Beltéri
Tömeg 7,9 kg
Zajszint 51 db
Kellékek Rögzítő rúd
Lapátok színe Titán
Lapátok dőlése 13 °
Vezérlés Rádiofrekvenciás
Világítás LED
Hátramenet Igen
A helyiség mérete 30 m²-ig
Fényforrás 1 x 17W

Takarítson meg akár 30% energiát Westinghouse Techno II mennyezeti ventilátorral !


DESIGN

Mennyezeti ventilátor sima és vékony kialakítással. Színe és kifinomultsága megragadja a mai modern életstílus lényegét. Kiváló minőségű konstrukció. A ventilátor titán színű testéhez 3 azonos színű penge(lapát) kapcsolódik. A ventilátor lapátai aerodinamikai számítások által kiváló minőségű műanyagból készültek. Ez azt jelenti, hogy a modell nagyon csendes, és a speciális pengék több levegőt produkálnak. A ventilátor elhelyzhető szinte minden féle területen.

Mennyezeti ventilátor Westinghouse Techno II távirányítású, LED világítással

Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között? 

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor hátramenettel is van felszerelve a nyári és a téli üzemeltetésere. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

A mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor csak előlényeket hűt, szobát nem. Ezért kérjük, kapcsolja ki, ha helyiség kiürül.

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Télen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. A Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

Tél - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

SZERKEZET

A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 6 sebességes motrot, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebességének szabályozásához. Átmérője 182 cm alkalmas egy 30 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell tartalmaz beépített fényforrást.

 

A szoba fő fényforrásának is alkalmas

A Westinghouse Techno beépített LED lámpa teljesítménye 17 W. Helyettesíti a fő fényforrást a szoba közepén. Az égő tartozéka a csomagolásnak.

 

KEZELÉS

A ventilátor infravörös távirányító által vezérelhető . Távirányító lehetővé teszi a bekapcsolást, a forgási sebesség változtatását, valamint a fény kapcsolását. Infravörös távirányító igényel 2db AA elemet (nem tartozéka a csomagnak). Ennek a távirányítónak az előnye a sima vezérlés akár 7 m távolságról is. A távirányítónak az előnyei a rádióhullámos vezérlővel szemben az alacsonyabb fogyasztás és a hosszabb akkumulátor élettartam.


TELEPÍTÉS

Westinghouse mennyezeti ventilátor telepítését a kézikönyv segítségével szinte mindenki elvégezheti.

Downrod rögzítő rendszer

A Downrod rögzitő rendszer használatánál mindig a csomagolásban lévő telepítő rúd beépítése szükséges. Sajnos nem lehetséges hosszabb rudat vásárolni hozzá.


30 hasonló termék: