+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Westinghouse Alta Vista mennyezeti ventilátor - Ø 122 cm, LED világítás, távirányító

72054

4895105609557

2 db

83 630 HUF

65 850 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Teljesítmény 52 W
Zajszint max 51 sB/3 m
Súly 6 kg
Vezérlés Infravörös távvezérlő
Szín Rozsdamentes acél
Feszültség 230 V
Frekvencia 50 Hz
Védettség IP24
Méretek Lásd a képen
Tűzállóság Nem
Telepítés Mennyezetre
Átmérő 122 cm
Fordulat 195/ perc
Használat Beltéri
Lapátok színe grafit és világos juharfa
Lapátok dőlése 12 °
Világítás 1x 17 W LED
Hátramenet Igen
A helyiség mérete 20 m²-ig

Akár 30%-os energia megtakarítás a Westinghouse Alta Vista
világítással felszerelt mennyezeti ventilátorral !

DESIGN

Mennyezeti ventilátor, sima és vékony kialakítással. Színe és szerkezete megragadja a mai modern életstílus lényegét. Kiváló minőségű konstrukció. A ventilátor rozsdamentes szácsiszolt acél testéhez 3 penge (lapát) kapcsolódik, melyek egyik színe grafitt a másik juharfa színű. A ventilátor pengéi fából készültek. Ez azt jelenti, hogy a model nagyon csendes, és különösen alkalmas a hálószoba, dolgozószoba vagy az iroda lehűsítésére.


Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

Mennyezeti ventilátor hátramenettel is van felszerelve a nyári és a téli üzemeltetésere. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (A távirányítón nem).

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse nyári üzemmódA mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor csak előlényeket hűt, szobát nem. Ezért kérjük, kapcsolja ki, ha helyiség kiürül.

 

Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse téli üzemmódTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. A Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!


SZERKEZET

Mennyezeti ventilátor Westinghouse design
A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motrot, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebességének szabályozásához. Átmérője 122 cm alkalmas egy 20 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell tartalmaz egy beépített fényforrást is.

A szoba fő fényforrásának is alkalmas

A mennyezeti ventilátor beépített lámpa foglalata LED panel, teljesítménye 17 W. Ventilátor helyettesíti a fő fényforrást a szoba közepén. A Led panel tartozéka a csomagolásnak.

 KEZELÉS

Westinghouse mennyezeti ventilátor infravörös távirányítóA ventilátor infravörös távirányító által vezérelhető . Távirányító lehetővé teszi a bekapcsolást, a forgási sebesség változtatását, valamint a fény kapcsolását. Infravörös távirányító igényel 2db AA elemet (nem tartozéka a csomagnak). Ennek a távirányítónak az előnye a sima vezérlés akár 7 m távolságról is. A távirányítónak az előnyei a rádióhullámos vezérlővel szemben az alacsonyabb fogyasztás és a hosszabb akkumulátor élettartam.

 

TELEPÍTÉS

Westinghouse mennyezeti ventilátor telepítését a kézikönyv segítségével szinte mindenki elvégezheti.

Downrod rögzítő rendszer

Westinghouse mennyezeti ventilátor Downrod mount
A Downrod rögzitő rendszer használatánál mindig a csomagolásban lévő telepítő rúd beépítése szükséges.

30 hasonló termék: